Arama sonuçları: *

1. Wînd

FIFA 23'DE EKTEKİ EKRANI NASIL AÇARIM BİLEN VAR MI

Arkadaşlar bu ekran nerede, oyuncu kariyerinde v.s bulamadım burayı nereden açıyoruz bilen varmı ?
  2. Wînd

Fifa 23 Brezilya Ligi takımları

İnternette oynayanları görüyorum yama ile mi yapılmmış bilmiyorum. Fifa 23'de Brezlya ligi takımları var mı yoksa yama ile mi yapılıyor sadece
  3. Wînd

Tek başıma sıkılmadan oynayabileceğim oyunlar

Selamlar arkadaşlar, önceden bir arkadaş topluluğumuz vardı fakat 10 yıl sonunda mecburen evlilik - deprem bölgesinde yaşama vs. vs. gibi olaylardan dağıldık. Tek başıma sıkılmadan oynayabileceğim oyun var mı? Zamanında Cs Go'da global + faceit 10lv. 2 ay öncesine kadar valorantta da immo...
  4. Wînd

ÇÖZÜLDÜ Fifa 23 Anti Cheat Hatası (Lütfen Oyunu Origin veya EA uygulamasından başlatın)

1670743159 Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi
  5. Wînd

FİFA 23 bilgisayardan gamepad ile bağlanamıyorum

Arkadaşlar merhaba. Fifa23 aldım. Bilgisayardan oynuyorum ve FİFA20-21-22'de kullandığım gamepad'i FİFA23'de kullanamıyorum. x360 uygulamasını mı hatalı kuruyorum sanmıyorum bilmiyorum var mı yardımcı olabilecek
  6. Wînd

27'' de csgo çözünürlüğü ne olmalı ?

Arkadaşlar merhaba. Asus 27'' monitör kullanıyorum. Bundan daha önce 24'' monitörüm vardı ve 4:3 - 1280x1024 oynuyordum fakat 27'' e geçince biraz farklı gelmeye başladı. Sizce csgo için 27 inchde hangi çözünürlük ideal ?
  7. Wînd

FİFA21 açılmama sorunu"

Arkadaşlar merhaba FİFA21 aldım ve kurdum. Fakat pc den oynadığım için kol ayarlarını xbox360 sitesinden yapıyorum fakat bu programı oyuna kurduğum zaman oyun açılmıyor. Bilen eden var mı ?
  8. Wînd

Csgo Çözünürlük Sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Csgo çözünürlüğümü 1024x768 aldığım zaman ekstra bir bulanık oluyor. Mesela Xantares ' in çözünürlüğü aynı ama yayını çok akıcı yazılar tam okunur 0 bulanıklık. Yardımcı olabilirmisiniz ?
  9. Wînd

Csgo Çözünürlük 1024x768

Arkadaşlar merhaba. Csgo'da 1024x768 çözünürlüğü youtubeda izlediğim herkeste netken bende bulanık bunun sebebi nedir bir hatam felan mı var ?
Top Bottom