Arama sonuçları: *

1. Ömər Züliyev

Yardım Steamda remote playi kapattikdan sonra baska birisi tekrardan aca bilirmi?

Merhaba, ortak hesap satin aldim ve rdr2 indirmek istiorum. Ayarlardan remote playi kapatdim. Peki baska birisi kendi PC sinden remote playi acarsa bendede acilirmi? Yoksa bu ayar herkesin kendi PC sine goremi? 1714907035 @Mehmet Yılmaz 1714907167 @Ckribrahim
  2. Ömər Züliyev

Yardım Steam Remote Play ile PC yi kontrol edebilirler mi?

Merhaba, suanda ortak hesapdan rdr2 indiriyorum gece PC yi acik birakicam. PC yi oyun indirilirken remote play ile kontrol ede bilirlermi? Cok korkuyorum, kesin bilen varsa lutfen soylesin
  3. Ömər Züliyev

Yardım EPICden It Takes Two alirsam arkadasiminda oyunu almasi gereklimi?

Merhaba. Epic games uzerinden it takes two alirsam, arkadasim oyunu almazsa, oyunu onunla paylasa bilirmiyim? Yani sadece 1 miz alip online oynaya bilirmiyiz?
  4. Ömər Züliyev

Yardım AMD REWARDS ile Avatar oyununu nasil alacagim?

Merhaba, dun r9 7940hs islemcili laptop aldim. Resimde gordugunuz gibi kupon kodu istiyor nerden bulacagim?
  5. Ömər Züliyev

Yardım Minecraft premium nasil alirim?

Merhaba, linkdeki siteden minecraft premium alirsam bana ne hesabi teslim edecekler? Microsoft hesabimi? https://plati.market/itm/minecraft-premium-lifetime-warranty-java-edition/3183007
  6. Ömər Züliyev

Yardım BATMAN NASIL OYUNUN DILINI DEGISTIRIRIM?

Merhaba, steamdan batman arkham city GOTY aldim, oyun ingilizce. Rusca yapmak istiyorum, ama dil secenekleri yok. Nasil dili degistire bilirim? Bu arada rusca dil destegi mevcut, ama dili nereden degistirecegimi bilmiyorum.
  7. Ömər Züliyev

Yardım STEAM SATIN ALIM BEKLEMEDE SORUNU

Merhaba, bugun sabah oyun satin aldim. Para kartdan cikti. Ama steamda beklemede yaziyor. Oyun gelmedi. Ne yapmaliyim?
  8. Ömər Züliyev

Yardım Steam'de nasil oyun hediye edilir?

Merhaba, sifirdan steam hesabi acarsam, ve resimdeki yerden cuzdanima para eklersem. Steam cuzdani ile arkadasima oyun hediye gondere bilirmiyim? 5 dolar limitini geciyormuyum? 1688584273 Hesap yeni oldugu icin bir sorun falan olurmu?
  9. Ömər Züliyev

Yardım FIFA 22 OYUNA GIRMIYOR

Merhaba, Steamde FIFA 22 ye girmiyor. Oynaya basdigimda EA Playa atiyor 1688403567 Bu hatayi veriyor
  10. Ömər Züliyev

Yardım GAME PASS HAKKINDA YARDIM LAZIM

Merhaba, ben Azerbaycanda yasiyorum, ve ulkemizde game pass desteklenmiyor. Bu siteden game passi satin alip hesaba giris yaparsam kullana bilirmiyim? Yoksa VPN falanmi gerek? https://oyuncustore.net/urun/xbox-game-pass-12-ay/
  11. Ömər Züliyev

Yardım STEAM CUZDAN KODU FIYATLARI NEDEN YUKSEK

Merhaba, oyunfor sitesinde eskiden 20 tllik kodu 20 tl ye aliyordum simdi ise 60 tl olmus. Ve diger sitelerdede fiyatlar saçma sekilde yuksek. Bunun sebebi nedir?
  12. Ömər Züliyev

Yardım Nereden ucuza minecraft satin ala bilirim?

Merhaba, boyle bir site buldum https://www.itemsatis.com/minecraft/ultra-vip-sinirli-stok-karisik-preminum-1125855.html Sinirsiz oldugunu soyluyor, sizce gercektende sinirsizmidir? Serverlerde bani olmasi onemli degil, arkadasimla aternos ile survival falan oynayacagiz
  13. Ömər Züliyev

Yardım PAYDAY 2 OYUNDAN ATIYOR

Merhaba, epicden payday 2 indirdim. Arkadaslarim oda kurup beni cagiriyor, katila bastigimda hic bir hata vermeden oyundan atiyor, nasil duzelte bilirim?
  14. Ömər Züliyev

Yardım Csgo Kasalar Pahalilaşacak Mi?

Merhaba, kasalari bekletmek lazimmi, yoksa fiyatlari dusecekmi?
  15. Ömər Züliyev

Yardım CSGO MAÇLARDAN SKİN NASIL DUŞURULUR?

Merhaba, maç sonu skin duşmesi için ne yapmak lazim, skin duşme şansi hangi modlarda daha fazla?
  16. Ömər Züliyev

Yardım 900 MBPS INTERNET ILE MAKS 12MB/S INDIRME HIZI

900 MBPS INTERNET ILE MAKS 12MB/S INDIRME HIZI neden bu kadar az hizla indiriyor? Normalde en az 80 mb/s falan olmali degilmi?
  17. Ömər Züliyev

Yardım Steam ile giriş yapılan key-drop nasıl erişimi kaldırılır?

Steam ile giriş yapılan key-drop nasıl erişimi kaldırılır? 1681925073 steam hesabi ile giris yaptim nasil erisimi kaldira bilirim?
  18. Ömər Züliyev

Yardım CS GO en iyi çozunurluk ayari hangisi?

CS GO en iyi çozunurluk ayari hangisi?
  19. Ömər Züliyev

Yardım Steamda oyun bedava ama alamıyorum

Merhaba, steamda bu oyun. Kisa sureligine ucretsiz olmuş. Ama bende paralı gosteriyor, sebebi nedir?
  20. Ömər Züliyev

Yardım Steam Login Nasıl Değiştirilir?

Merhaba, steam hesabimiza giris yaparken yazdigimiz kullanici adini nasil degistire biliriz?
Top Bottom