Arama sonuçları: *

1. Handle

Ets nasıl online oynanır?

Şu oyunu şöyle oynamak istiyorum çok sıkıldım offlinedan nasıl böyle oynayabilirim
  2. Handle

Bu PC için oyun önerisi

https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-3-15-6-inc-81wb01ehtx.html Bu laptopu kullanıyorum orta ayarlarda ets2 oynuyorum bazen drop giriyor ama geçince akıcı oluyor çoğunlukla. bide valorantı orta ayarlarda 60fps oynuyorum ama sıkıldık bayadır oynamıyorum oynayabileceğim güzel oyun önerisi...
  3. Handle

ETS2 90KM/H GEÇMEME SORUNU

İnternette her yerde ayarlarda hız sınırı seçeneği var ama bende yok yeri falan mı değişti acaba nasıl çözbilirim hep 90 la gitmek zorunda kalıyorum
  4. Handle

EPİC GAMES YAŞ SORUNU

Epic games'e girerken yaş sorunu yaşıyorum 18 yaş üzeri isteyen oyunlara girerken eskiden devam et tuşu çıkıyordu 2 gün önceye kadar şu anda mağazaya yön tuşu çıkıyor sadece asla oyunlara giremiyorum 2 gün önce rdr 2'ye girmiştim bunun çözümü var mı Ebeveyn kontrolleri açık mı diye girip baktım...
  5. Handle

Amazon prime gaming telefondan oyun alma

PC şuanlık yok mobilden ücretsiz oyunları alamadım yok galiba ya da var ben bulamadım yardımcı olursunuz
  6. Handle

DÜN BİR OYUN ÜCRETSİZDİ STEAM DE TEKRAR ÖNERİRMİSİNİZ

Baktım ama steamde bulamadım
  7. Handle

Ets 2 bir daha böyle indirme girer mi

Arkadaşlar her seferinde şu oyunuda aliyim pc için para biriktiricem diyorum ama çok iyi indirimler denk geliyor en erken 1 sene içinde PC almayı düşünüyorum 1 sene sonra veya yazın yada sonraki yaz böyle bir indirim gelirmi gelirse o zaman alırım yoksa şimdi bunuda alıp artık para biriktirmeye...
  8. Handle

Far cry6 ücretsiz ubisoft

Ubisoft u ilk defa duydum far cry6 6 ücretsizmiş güvenilir mi kaydolup alayımmı
  9. Handle

Rdr2 ve gta5 i paparayla mı almalıyım tosla ile mi

İkisinde alıcam tosla ve papara kullanıyorum ikisinden birinin epic games ile indirimi varmı hangisiyle almam mantıklı olur
  10. Handle

STEAM DEN CANLI YAYIN İZLİYORDUK 23 ÖĞE VERİYOR HALA DEVAM EDİYORMU

Dün konusu açılmıştı canlı yayını 10 15 dakka izleyince veriyor falan demişlerdi bana vermedi hala devam ediyormu bir daha bakayım
  11. Handle

RDR2 Ultimate edition ne farkı var

Standart hali ile arasında fark var ve aynı soru gta5 içinde geçerli birde epic games gta yıl verdi rdr yide ücretsiz verir diyorlar almalımıyım yarın ikisinde almayı düşünüyorum PC yok ama yatırım olsun bir daha alamam
  12. Handle

Öneri Ücretsiz olan alınması gereken bütün oyunlar

Platform fark etmez ücretsiz olan bütün oyunları söyleyin ekliyim PC yok ama ileride alıcam Allah kerim Micorosoft Store Epic Steam falan
  13. Handle

Yardım PC yok ama oyunlar için yatırım yapmalımıyım

Şuanda PC yok ama red dead redemption 2 ve gta 5 epic de indirime girdiği için almayı düşünüyorum 190 TL tutuyor onun yerine bilgisayar aldığımda game pass mi alsam yoksa oyunlara şimdiden yatırım mı yapmalıyım
  14. Handle

Valorant 200lvl bir hesap iyi mi?

Yeni başlıycam PC alınca şuanda yok arkadaş hesap verdi 200 levelmiş ne kadar iyi bir şey ne kadar süre oynansa elde edilebilecek bir şey
  15. Handle

İNDİRİM!!!Gta 5 85 TL RDR2 99TL

https://store.epicgames.com/en-US/browse?sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&tag=Rockstar%20Publisher%20Sale&count=40&start=0
Top Bottom