Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Warzone 2.0 Uçaktan Atlarken Donuyor

Arkadaşlar selam. Warzoneyi ilk indirdiğimde hiçbir sorun yoktu. Ama sanırım ekran kartının warzone için yaptığı güncellemeden sonra 100- 120 arası fps almama rağmen uçaktan atlayınca tam paraşüt açıcakken donuyor ve kendimi binada buluyorum. Sanırım harita yüklemesinde sorun var. Oyun ssd de...
  2. N

Yardım Valorant Yanlış Yere Güncelleme Yapıyor

500 GB SSD var. 2ye bölmüştüm. 50si windows için geri kalanı oyun vs. Valorantı D ye kurdum. Fakat her defasında güncellemeyi C ye yapıyor. Bunun yüzünden C de yer kalmadı. Ne yapmam lazım? Her şeyi denedim, bütün dosyaları silip tekrar yükledim falan. Fakat hala C ye güncellemeye devam ediyor...
  3. N

Yardım Fivem Sunuculara Girmiyor

Whitelist olmayan bir sunucuya giriyorum bu hatayı alıyorum. Yardım Edermisiniz?
  4. N

Yardım Epic Games Fivem Açılmıyor

Gta ücretsiz olduğunda almıştım epic gamesden. Gtayi kurdum social clcubdan ggirdim onlineda bir sorun yok. Fivemi indirdim. Gta nın olduğu klasörü seçtim ve kurdum. Sonra Fivemi açıyorum ve social club ekranı geliyor. Giriş yapıyorum sonra ingilizce bir şekilde hata veriyor ama çevirdiğimde gta...
  5. N

Yardım Gta Fivem Social Club Hatası

Herkese merhaba. Fivem ile epic gamesden gta 5 indirdim gtayi fivem ile birlikte açtım ve giriş yaptim daha sonra bu hatayı alıyorum. Yardım Edermisiniz?
  6. N

Da Sistem 2 Csgo Düşük Fps

Arkadaslar da 2 sistem kullanıyorum. En düşük ayarlarda 1080p kullanıyorum. Bu arada monitörüm yok televizyon kullanıyorum 60hz.(Biriktirip alacağım) 150 200 arasi fps alıyorum. Yardım Edermisiniz? 1599767057 Bu aradahiç-bir kod kullanmadım. Sadece konsol kodu var. Lutfen yardımcı olun.
  7. N

Gta Roleplay Server Seçimi

Arkadaşlar. 16 yaşındayım. rp ile ilgili baya bi bilgim var sayılır. Acaba benim gibi yeni başlayan oyuncular hangi sv de oynamalı?
Top Bottom