Arama sonuçları: *

1. W

GHOST OF TSUSHİMA HİKAYE İLERLEMESİ DURDU

ana hikayedeki herşeyi buldum parşomen kayıt tilki ini vb herşeyi tamamladım başarımlarda sadece 2 tane kaldı tüm tsushima öykülerini bitir diye ama her şey bitti başka öykü yok %90 da kaldı ilerleme. Destan öykücülerini yapmadım ondan mıdır bilen var mı iki adasında da herşeyi yaptım keşif...
  2. W

STEAM AÇILMIYOR YARDIM

UYGULAMA AÇILMIYOR bu şekilde kalıyor qr ile girerim normalde yükleniyorda kalıyor kullanıcı adı ve şifre ile girince de yükleniyor da kalıyor ne yapmalıyım sil yükle yaptım hala aynı tarayıcıdan girebiliyorum sorunsuz
  3. W

RDR2 SICAKLIK DEĞERİ NORMAL Mİ

evga 3070ti ekran kartına sahibim rdr2 oynarken sıcaklık 80-83 arasında oynuyor ve kasa cs vb oyunlara göre daha fazla sesli bir şekilde çalışıyor normal mi ? ayarları fule çekersem 85 86 yı görüyor
  4. W

CS2 NVDİA İLE KAYITTA TAM EKRAN OLMUYOR

cs2 kayıt alırken son 20 saniyeyi ekran tam olmuyor oyun içi çözünürlük 1440*1080 masaüstü çözünürlük 1920*1080 eklediğim görseldeki gibi durum çözümü nedir
  5. W

Cs2 armory pass kasa açmak için anahtar şart mı ?

yeni kasayı 2 yıldız karşılığında alınıyor gözüküyor acaba bunu açmak için yıldız harcayabiliyor muyuz. ona göre alıcam pass
  6. W

EN UCUZ VOLARANT POİNTS (VP) NERDEN ALINIR ?

EN UYGUN NEREDEN ALABİLİRİM ?
Geri