Arama sonuçları: *

1. KasapBey

2 Kişilik gamepad oyun önerisi.

2 Kişi kol ile oynanabilinecek oyun önerir misiniz?. MK X, eFootball var. Başka basit oyun önerileriniz varsa denemek istiyorum. Dövüş, yarış favorimdir. Teşekkürler.
  2. KasapBey

Minecraft eşya sürükleme sorunu

Shift + sol tık ile eşya alıp koyarken şimdi sürükklemem gerekiyor. Neden böyle oldu. Bir gariplik var. Sürüm 1.21.1 https://streamable.com/5pdiqn 1728648691 Çözdüm: Dokunmatik ekran modu açıkmış. 3 gündür arıyom.
  3. KasapBey

Minecraft aternos skript sorunu.

Aternosda arkadaşlarımla sunucu kurduk basit plugginler ile survival oynuyoruz. Skript ile bazı sk eklemek istiyorum ama hiçbir sürüm çalışmıyhor. Occured hatası veriyor yada /skript yazınca sohbettede /skript yazıyor. Çözümü varsa yardım edebilirmisiniz. Şimdiden Teşekkürler. Sürüm 1.21.1 Spigot
  4. KasapBey

Hamachi ile crakli oyunları online oynama.

Pahalı olduğundan ve bazı sorunlardan dolayı oyunları crack indiriyorum. Ama bazı oyunlar online. Hamachi ile arkadaşımla bağlantı kurup oynayabilirmiyiz. Örnek Ranch Simulator
  5. KasapBey

Oyunlara VPN'siz giremiyorum

Assetto Corsa ve Cod Warzone pc ve yeni çıkan mobil oyununa normal intenret ile giremiyorum. Vpn açmam gerekiyor. Vpn ile girersem 400 500 pingden aşağıya inmiyor yada belli süreden sonra atıyor pingden dolayı. Bu nasıl çözebilirim. Başka oyunlarda varmı bilmiyorum. 1711130191 bilgisi olan
  6. KasapBey

Yardım Cs1.6 format sonrası bozuldu.

Format attıktan sonra cs1.6 bozuldu. Menüsü, ayarlar sekmesi ve adamın yürüyüşü değişti. Oyun half life gibi oldu. Resimler atıcam size daha iyi anlatabilirim. Oyun açıldıktan sonra konsolda bunlar yazıyor. OnNewUrlLaunchParameters Playing Startup Videos...
  7. KasapBey

Minecraft Modlu, efektler silinmiyor.

Modlu minecraft oynuyorum. Normal moblarla savaşırken durduk yere hız zıplama3 direnç etkisi verdi. Sütle ölmekle veya effect clear yapmakla kesinlikle silinmiyor. Bunun nedeni nedir. Modları silip yükledim denedim ama hala gitmiyor. Loglarda kaldırıyorum ama bişey demeden geri ekliyor...
  8. KasapBey

Öneri Minecraft Ev Öneriniz.

Modlu minecraft oynuyorum. Orta alana güzel büyük bir ev yapmak istiyorum. Bildiğiniz ev varmı. Video yapım tarzı. Sizce ne iyi gider.
  9. KasapBey

Minecraft Modlu Server 'Sunucudan eksik veri alındı' hatası.

Minecraft kendi pcmden hamachi ile server kurdum. Modlu 1.16.5 Forge. Bütün modlar arkadaşımda, bende ve serverde yüklü. Ama her seferinde 'Sunucudan eksik veri alındı. Sunucu yöneticisi ile iletişime geçin' diye hata veriyor. Sebebi nedir. Ne eksik yaptım. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  10. KasapBey

Ets2 harita modu kuramıyorum.

Ets2de hiçbir zaman harita modu yapamadım. Yardım edebilcek biri varmı. dlcem yok map indirerek oynamak istiyorum. bilenler yazarsa sevinirim.
  11. KasapBey

Oyun arkadaşı arıyorum.

19 yaşındayım. %90 minecraft oynuyorum. kafa dengi yaşıt olsa iyi olur. Beraber oyun oynayabiliriz. Discord:
  12. KasapBey

Fh4 3m 100kya Bugatti aldım.

Fh4 de 3m100kya Bugatti veyron super sport aldım ihaleden. modifiye ile X 999 seviyesi oldu. Kazıklandımmı acaba :D?
  13. KasapBey

Öneri TWD Serisi hangi sırası ile oynanmalı.

Xbox game pass pc var hangi seriden başlayıp bitirmeliyim ? Sezon 1 2 3 ve Final sezonu var. A new frontier denen bişeyde var. Sırası nedir.
  14. KasapBey

Yardım Forza Horizon 4 gamepad aldılamıyor.

fh4 oynuyorum. Daha oyunu yeni indirdim, başında sürdüğümüz mclaren gitmiyor. kamera değiştirince gidiyor geri geliyor. 100kmyi geçmiyor. Mouse ile tıklanmıyor. Ayarlardan ayarlanmıyor. 1700139110 2 Adet gamepad takılı bilgisayara. Ayarlasam bile gamepad ile olmuyor. Klavye'ye alıyorum gene...
  15. KasapBey

Payday2 nasıl oynanır.

Çevrimdışı ve çevrimiçi oyna var. Yanımda 3 bot var. Sağa sola sıkıyorum anlamıyom napıcam.
  16. KasapBey

Blazing Sails tek oynanırmı

Blazing sails tek başıma oynabilirmiyim sıkarmı. yada sunucuları varmı. Oyun nasıl işliyor.
  17. KasapBey

Yardım Cs1.6 Oyun alta alıyor.

Cs1.6 durduk yere siyah ekran veriyor. Oyunu açıyorum oyundaki 2 adam resmi 1 saniye görünüp hemen geri gidiyor. Oyunu silip tekrar yükledim çözemedim. Nasıl çözebilirim ? Komutları çalıştırabiliyırum. Oyun açık ekran siyah.
  18. KasapBey

Öneri The Evil Within Serisi başlanırmı ?

The evil within 1&2 başlamak istiyorum. Epicde bedava olmuştu. direk 1 veya 2denmi başlamalıyım. Birde oyun korkutucumu :D Korku oyunlarını hiç aram yoktur. Gerilim olsa idare ederim :D.
  19. KasapBey

Yardım Gta5 Menyoo.asi hatası.

Menyoo kuracaktım. Ama her yüklememde hata veriyor. Nasıl çözerim. 1698407168 Menyoo.asi hatası vermiyor şimdi ama Menyoo mod çalışmıyor. 1698408038 yokmu bilen ? 1698408373 Menyoonun eski sürümünü indir3erek çözdüm.
  20. KasapBey

TruckersMP lag sorunu.

Hiçir lag sorunu yokken Truckersmp de 700 500 arası ping oluyor, 5dk sonra kickliyor. Durduk yere böyle oldu. Çözümü nedir ve neden böyle oluyor.
Top Bottom