Arama sonuçları: *

1. baronn

Mass effect ile ilgili

Spoiler verebilirim birazcık o yüzden dikkat! Arkadaşlar ilk defa mass effect'e başladım. Shepard ile spectre olduktan sonra gidip wrex ile konuşmam isteniyor. Ama oyun aşağıda ki gibi bug'da kalıyor. Hiçbir seçenek çıkmıyor ve geri de dönemiyorum. Ne yapsam olmadı. Başına gelen var mı...
  2. baronn

Red dead redemption 2 Ultimate Edition farkı?

Şu an normal rdr2 98,67 TL Ultimate edition ise 134,70 TL Ultimate edition'da ekstra olarak ne var? almaya değer mi?
  3. baronn

CS go seçkin hakkında

Arkadaşlar CS go'da seçkin şu an 275 TL. Bunun indirime girdiği zamanlar oluyor mu? Yoksa daha pahalı olmadan alayım mı hemen?
  4. baronn

Yardım Batman Arkham City hata veriyor

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Geçenlerde Steam üzerinden Batman Arkham City GOTY almıştım. İndirdim ve bana gördüğünüz hatayı veriyor. Tıklayınca Batman arayüzü açılıyor ama herhangi bir butona basınca yeniden aynı hata geliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. baronn

Steam yaz indirimleri ile ilgili...

Arkadaşlar şu an indirime girmiş olan ürünler daha da düşebiliyor mu? Yani son güne kadar beklemenin bir anlamı var mı yoksa hep aynı mı kalıyor?
  6. baronn

Forza Horizon 4 alınır mı?

Arkadaşlar 5 ile arasında çok fark var mı? Eğer yoksa indirime girmişken alayım diyorum.
  7. baronn

Assassin's Creed serisi

Arkadaşlar oyunu hangi sırayla oynamak gerekir?
Top Bottom