Arama sonuçları: *

1. A

God of War (2018) Hikayesi Bağlantılı Mı?

Arkadaşlar hazır güzel bir sistemim varken PC de God of War (2018) oynamak istiyorum fakat daha önce diğer oyunları oynamadım sadece bu oyunu oynarsam hikaye anlamında sıkıntı yaşar mıyım?
  2. A

Red Dead Online Karakteri Nasıl Sıfırlanır?

Arkadaşlar Red Dead Online da karakterim ve seçtiğim şeyleri beğenmedim.Rdr2 hikaye bölümünü oynadıktan sonra farkettim sıfırlayıp baştan başlamanın yolu var mıdır?
  3. A

Red Dead Redemption 2 can ve dayanlıklılık gözükmüyor

Arkadaşlar ata bindiğim zaman veya indiğim zaman yer olarak haritanın üstünde yer alan bölüm de ne atın ne de benim can ve dayanıklılığım gözükmüyor. Nedeni nedir?
  4. A

RDR2 Online Da Yanarak Başlamak

Arkadaşlar amd radeon 6600 ekran kartına sahibim rsr özelliğini açarak 2.oyuna girişimdi fakat oyunu açtığımda yanarak oyuna girip öldüm bu rsr ile mi alakalıdır yani bir anda nasıl oyunda yanabiliyorum?
  5. A

Nispeten Güçlü Sistemde V-sync Açılmalı Mı?

Arkadaşlar rx6600, İ5 11400f içeren bir sisteme ve 165hz monitöre sahibim mesela fps oyunu olarak valorantta 250-300 arası fps ye yüksek grafiklerde sahibim.Fakat monitör 240hz olmadığı için o aralığı mantıken hissedemem sistemi fazla yormamak için veya başka nedenlerden dolayı açlmalı mı ? (165...
Top Bottom