Arama sonuçları: *

1. Halsiz

18 tl ye oyun önerisi olan varmı (BULAMIYORUM).

Arkadaşlar indirim bitmeden ve zam gelmeden bana 18 tl ye oyun önerebilecek olan varmı......
  2. Halsiz

Gerçek Hayata Benzeyen Oyun Öneri?

Gerçek hayattaki gibi işe git paranı kazan evine eşya felan al ark yap sevgili yap ne biliyim böyle saçma bi oyun önerin bana pls!!!!!!!!!!!
  3. Halsiz

Pc Sandbox Türü Oyun önerisi?

Arkadaşlar floating sanbox gibi yada daha çok insanlarla, arabalarla vb. Şeyler le yapabildiğimiz bi oyun arıyorum people playground gibi olabilir varsa bildiğiniz önerirseniz minnettar kalırım fiyatı hiç fark etmez yada sistemi.
  4. Halsiz

Sizce hangi oyunu almalıyım?

Arkadaşlar sizce hangi oyun iyidir 2 side aynı fiyat BEYOND TWO SOULS HEAVY RAİN 🤔🤔🤔
  5. Halsiz

Öneri Steam İndirimlerinden 180TL'ye Oyun Önerisi (Star Wars Jedi: F.O. yoksa Control mu daha iyisi varsa help!!)

Arkadaşlar son 45 saat kalmış bazı oyunalrda gördüm ama ben daha alacak oyun bulamıyorum ve hesabımda 180 tl felan var ne almalıyım lütfen acil öneriiii Bide Geforce Now dan olursa mükk!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Halsiz

Star Wars Jedi: F.O alınır mı? sizce nasıl?

Bu oyun sizce alınır mı? oyun kaç saat sürüyor deneyimlerinizi benimle paylaşın Tşk.
  7. Halsiz

Hunt: Showdown alınır mı??

Arkadaşlar Hunt: Showdown oyununu steam den almayı düşünüyorum heleki indirim varken sizce almalımıyım sarıyormu oyun nasıl bilen varsa yardımcı olabilirmi ne tür bi oyun?
  8. Halsiz

Steam Yaz İndirimi Sepetim İyimi?

Steam sepetimi tam onaylıycaktım ki acaba iyi mi? alıyorum şüphesine düştüm sizin yorumlarınız neler hangi oyunları eklemeliydim yada hangisini çıkarmalıyım?? 200 tl ye tamamlarım önere bileceğiniz oyun varmı??
  9. Halsiz

Arkadaşlar Geforce Now dan oyun önerisi??

Arkadaşlar ben Geforce now aldım bana başlıktada söylediğim gibi steam veya epic games ten oyun önerir misiniz? bütçem 150 tl Her türk olur fark etmez online , korku vb
  10. Halsiz

Öneri Arkadaşlar şu sisteme oyun önerir misiniz??

Arkadaşlar Allah aşkına şu sisteme oyun önerin nolur valorant bile nasıl olurda takılıyor anlamıyorum youtube den felan bakıyorum adamlar oynuyor ben oynayamıyorum neyse bana gereken oyun bide ucuz yada beleş olursa XD lüften bi el atın da bulalım Athlon 3000g Anakart asus prime a320m k 16 gb...
  11. Halsiz

Bu sisteme göre oyun önerebilecek offline olursa daha iyi olur

Sistemim Amd Athlon 3000g Anakart b320 m2 pro 8 gb ram 240 gb ssd Sistem bu steamde bakındım ama maalesef aradığım oyunu bulamadım yardım edin nolur offline olursa mükemmel olur sürekli internetle ilgili sıkıntı içersindeyimde
Top Bottom