Arkadaşlar floating sanbox gibi yada daha çok insanlarla, arabalarla vb. Şeyler le yapabildiğimiz bi oyun arıyorum people playground gibi olabilir varsa bildiğiniz önerirseniz minnettar kalırım fiyatı hiç fark etmez yada sistemi.
Arkadaşlar son 45 saat kalmış bazı oyunalrda gördüm ama ben daha alacak oyun bulamıyorum ve hesabımda 180 tl felan var ne almalıyım lütfen acil öneriiii
Bide Geforce Now dan olursa mükk!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar Hunt: Showdown oyununu steam den almayı düşünüyorum heleki indirim varken sizce almalımıyım sarıyormu oyun nasıl bilen varsa yardımcı olabilirmi ne tür bi oyun?
Steam sepetimi tam onaylıycaktım ki acaba iyi mi? alıyorum şüphesine düştüm sizin yorumlarınız neler hangi oyunları eklemeliydim yada hangisini çıkarmalıyım??
200 tl ye tamamlarım önere bileceğiniz oyun varmı??
Arkadaşlar ben Geforce now aldım bana başlıktada söylediğim gibi steam veya epic games ten oyun önerir misiniz? bütçem 150 tl
Her türk olur fark etmez online , korku vb
Arkadaşlar Allah aşkına şu sisteme oyun önerin nolur valorant bile nasıl olurda takılıyor anlamıyorum youtube den felan bakıyorum adamlar oynuyor ben oynayamıyorum neyse bana gereken oyun bide ucuz yada beleş olursa XD lüften bi el atın da bulalım
Athlon 3000g
Anakart asus prime a320m k
16 gb...
Sistemim
Amd Athlon 3000g
Anakart b320 m2 pro
8 gb ram
240 gb ssd
Sistem bu steamde bakındım ama maalesef aradığım oyunu bulamadım yardım edin nolur offline olursa mükemmel olur sürekli internetle ilgili sıkıntı içersindeyimde