Arama sonuçları: *

1. cicigus

Project Zomboid Mod Template Nedir Nasıl Kullanılır

Arkadaşlar şimdi ben project zomboid aldım ve oynamaya başladım. Yeni save açarken modlar kısmında "Mod Template" diye bir şey görünüyordu. Orada yazdığına göre 2 tane mapi birleştiriyormuş ya da ben böyle anladım. Aktif edip oyuna girdiğimde ise hata veriyor. Ne yapmam gerek?
  2. cicigus

Metro Exodus Devam Oyunu

Metro Exodus'un bir devam oyunu olacak mı? varsa çıkışı ne zaman olur?
  3. cicigus

Yardım Fallout4 şak diye kapanıveriyor

Geçen gün Fallout 4'ü bilgisayarıma indirip Türkçe dil yamasını kurmaya karar verdim. Yamayı başarılı bir şekilde yükledikten sonra, oyunun bir anda kapanma sorunuyla karşılaştım. Sorunu çözmek için birkaç adım attım ancak başarılı olamadım. Belki de bu konuda deneyimi olan birileri yardımcı...
  4. cicigus

Yardım ghost recon breakpoint fps sorunu

arkadaşımla ghost recon breakpoint oynuyorum ayarları yükseğe alıyorum 38fps veriyor en düşüğe alıyorum 42 fps veriyor sistemimin de yeterli olduğunu düşünüyorum bir türlü çözemedim bir yerde hata mı yapıyorum? (sistem excalibur g770 gtx 1650 i5 10300H 10. nesil 8gb ram)
  5. cicigus

Minecraft Düşük Fps Problemi

Minecraft oynuyorum sistemin özellikleri yeterli olmasına rağmen 45 fps alıyorum. sorun şu ki laptobumda 1650 olmasına rağmmen işlemcinin dahili grafik işleme birimini kullanıyor ne normal ekran kartını kullanması için ne yapmam lazım?
Top Bottom