Arama sonuçları: *

1. Shiwa

gta San Andreas nerden indirebilirim

canım çekti nerden indirip oynarım
  2. Shiwa

minecraft sunucu önerisi

11 kişiyiz parayla mc sunucusu açıcaz modlu oynucaz varmı bildiğiniz paralı güzel 11 kişiyi kaldırıcak sunucu
  3. Shiwa

EA App temporarily Lost connection hatası

FC24'e girmeye çalışırken her şeyim düzgün, internetimle her şeyi yapabiliyorum fakat temporarily lost connection hatası veriyor. Çözümü var mı?
  4. Shiwa

FC24 kadroya oyuncu önerisi

kadro bu oyuncu öneriniz varmıdır almam gereken yada önerdiğiniz bi görev varmıdır onu tamamlıyım grealish cok yavas geliyo gibime geliyo ama plaseleri sağlam genel sağlam oyuncu öneriniz var mı kadroya akacak
  5. Shiwa

fifa23 de koşma sorunu koşmuyor

klavyede shift tuşuna aldım koşmayı ama algılamıyor ve koşmuyor antrenmkan merkezinde koşuyor fakat pro cluybsde koşmuyor çözümü varmı
  6. Shiwa

fifa23 gol sevinçlerinde donma

fifa23 de oyun gol sevinci yaparken aşırı kasıyor oyuna geç giriyorum bu yüzden adam başlamış oluyor çözüm varmıdır serbest vuruşlarda kasıyor 1-5 fps arası oluyor yani
  7. Shiwa

Yardım friend pass it takes two

xbox gamepass alsam ben arkadaşımda steamdan friend pass indirse beraber girebiliyormuyuz it takes two oynucazda
  8. Shiwa

Yardım gamepass kodu nerden alınır

gamepass kodu almak istiyorum başka birine öyle bişey varmı
  9. Shiwa

Yardım valorant nicki değişince lol nicki değişirmi

valorantta nick değişicemde lolde kalmasını istiyorum valoda değişssem lol nickim sabit kalırmı bilgisi olan varmı
  10. Shiwa

tlauncher virüslümü oynanır mı

tlauncher indiricezde bi aralar virüs olayı falan çıkmıştı şuan ne durumda bilen varmı oynasam sorun olurmu
  11. Shiwa

Elden Ring online oynama

elden ringte online oynamak için bir tane saat var heykellerin önünde basıyorum ama kimseyle oynayamıyorum ben gideyim diyorum adamın dünyasına o da olmuyor oyunun serverlerde mi sorun var bilen varmı online oynanmıyor çünkü şifre falanmı ayarlamak lazım yama falanda kurmadım
  12. Shiwa

elden ring türkçe yama bulamıyorum

elden ring türkçe yama var ama bedava değil bedava yama varmıdır bildiğiniz
  13. Shiwa

hangi doom oyunu iyi

xbox gamepass aldım 5 tane doom oyunu var hangisi iyidir hangisini oynamalıyım
  14. Shiwa

batmana girerken bu hatayı veriyor

oyunu yeni yükledim ve görseldeki hatayı veriyor tamam a basınca oyundan atıyor yardımcı olurmusunuz 1657493899
  15. Shiwa

Öneri Hangi DLC paketini almalıyım forza

Forza da hangi DLC paketini almalıyım pek fikrim yokta
Top Bottom