Arama sonuçları: *

1. Barney Stinson

Steam Hediye edilen oyun geri alınabilirmi?

Selam arkadaşlar, bir tanıdığım şu Cs oyununda skin çıkarmış 1400TL fiyata mı ne satmış ama steamden satmıştı. Ayrıca biliyorsunuz indirimler başladı şimdi sorum şu olacak Diyor ki bu parayı nakite çevirebilmek için mesela 22TL'lik Witcher 3'ü 15TL fiyata satıyor. Eğer hediye şeklinde alırsam...
  2. Barney Stinson

Steam Mobil Ödeme Kaldırıldı mı?

Selam arkadaşlar, sanırsam ben corona oldum :D daha test vermedim ama corona olmuş biriyle 4 5gün önce temas halindeydim ve hafif ateş, halsizlik boğaz ağrısı falan vardı doğal olarak karantinaya girdim. Her neyse önemli olan kısım şu Steamden oyun almak istiyorum ama kredi kartım yok (Aslında...
  3. Barney Stinson

Rx 5600xt Ryzen 5 3500x Hearts of Iron IV fps sorunu

Selam arkadaşlar, bilgisayarım; Ryzen 5 3500x Rx5600xt Apacer panther 8gb 3000mhz cl16 ram Ve hoi4 oyununda fpsim çok düşük, 20-25fps alıyorum işlemci-ekran kartı kullanımı %50civarı oluyor hep neden olabilir bu sorun? Teşekkürler.
  4. Barney Stinson

Xbox Game Pass oyun önerisi

Selam arkadaşlar, 5,90TL fiyata game pass ultimate aldım bugün game passte olan oyun önerebilir misiniz?? World war z yüklüyorum şuanda başka oyun öneriniz varmı? Teşekkürler hepinize.
  5. Barney Stinson

Oyun Önerisi

Selam arkadaşlar, Benim açıkçası bilgisayar hayatım hemen hemen lolde geçti. Eskiden ps2 oynuyordum ama son 3 yıldır sürekli LoL oynuyordum ama farkettimki tüm oyunu boşa oynamışım çok feci derecede 3yılımı çöpe atmışım. Şimdi yeni yeni oyunlar oynamak istiyorum ama sistemim düşük ve hiç hikaye...
Top Bottom