Arama sonuçları: *

1. R

LoL'e Mavi Öz Mağazası Geldii !!!

Mağazaya giriş yapıp ''Öz Mağazası'' sekmesinden 2000 mavi öze sahip olduğunuz kostümlerin renklerini satın alabilirsiniz. Mazağa 20 Eylüle kadar kalacak.
  2. R

Valorant ne kadar yer kaplıyor ?

ssd de 25gb yer var ,valorant ne kadar yer kaplıyor biliyor musunuz ?
  3. R

bu kasa hangi oyunları oynatır ?

işlemci: AMD phenom II x4 965 ram: 4gb 1333mhz DDR 3 Ekran kartı: GT 9600 320 gb hdd
  4. R

70tl ve altı oyun önerisi yapabilirmisinz

arkadaşlar steam cüzdanında 70tl varda ne önerirsiniz her türlü oyun olur.
  5. R

forza horizon 4 standart sürümünü alsam zevk alırmıyım ?

beyler param standart sürümüne yetiyor valla alsam zevk alırmıyım, tek oynayacağım bir sorumda şu, standart sürümünü alırsam oyundaki tüm arabaları gine kullanabilirmiyim yani kilitli olup açma gibi ?
  6. R

70gb alan rainbow six siege için yeterli midir ?

ssd de 70 gb yer var bir sıkıntı olur mu ?
  7. R

R6 tek başına sarar mı ?

r6'yı tek başıma oynarsam zevk alır mıyım ? yoksa 3 5 el attıktan sonra sıkmaya mı başlar ?
  8. R

steamdan 40 tl ye önerebileceğiniz oyunlar

steam cüzdanında 40 tl var önerebileceğiniz oyun var mıdır ? tür farketmez
  9. R

THE FOREST'A BENZER OYUN ÖNERİLERİ

foresta benzer arklarla oynanabilecek oyun öneriniz var mı ?
  10. R

Gta 5 online ile ilgili sorun

Arkadaşlar gta 5 in sitesinde 10 tane günlük görev yapınca 1 milyon dolar vericegi yazıyordu ben yaptım fakat hala gelmedi birçok kişide yaptığı an vermiş sorun nedir
  11. R

steam daki indirimli oyunlar

bana biraz az gibi geldi ve bi hayal kırıklıgına ugradım ets 2 nin indirime girmesini bekliyordum girmemiş ilerdeki günlerde indirime girmez değilmi almayı çok istiyordum :/
  12. R

orijinal gta 5 i kopyalayip laptopuma atabilirmiyim ?

arkadaşlar laptop ve masaüstü olmak üzere 2 tane bilgisayarım var masaüstüne dün akşam epic games in bedava verdigi gta 5 i indirdim ve oynadım ayni şeyi laptopa yapmak istemiyoruım çünkü uzun sürüyor masaüstündeki gta 5 i kopyalayıp laptopuma atabilirmiyim bi yolu varmıdır ?
  13. R

gta 5 i rahat oynatırmı sistem

epic gamesde gta5 bedava olunca indirip oynamak istedim şu sistem gta online ı takılmasız oynatırmı ? i3 2120 işlemci 8gb ddr3 ram gtx 1050 ekran kartı
  14. R

ets 2 steam ilkbahar indirimlerinde indirime giriyormu ?

steam ilkbahar indirimlerinde ets 2 indirime giriyormu acaba ?
  15. R

epic games ve steam arasında fark varmı ?

epic games bana baya ucuz geldi acaba aralarında bir fark varmıdır oyun açısından ?
  16. R

rainbow six siege indirime girermi ?

steam de yaz indirimlerinde veya herhangi bi indirimde bu oyun indirime giriyormu biliyormusunuz ?
  17. R

önerebileceğiniz oyun var mı

online oynana bilen tavsiye ettiğiniz oyun varmıdır arkadaşlarla oynamak için
  18. R

LoL de 60 fps sabitleme sorunu

oyun içi ayardan bütün herşeyi kapattım gine değişmedi nedir bunun sorunu bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom