Arama sonuçları: *

1. Sasuke

Yardım Minecraft Uzak Mesafelerde Görüntü Sorunu

Videolara bakıyorum, herkesin görüntüsü tertemiz. Arkadaşıma sordum ve onunki de düzgün gözüküyor. Bunun çözümü nedir? Format mı atmam gerekiyor? Nasıl çözebiliriz?
  2. Sasuke

oyunlarda çapraz çizgiler kırık kırık gözüküyor

bu görüntüler daha kusursuz hale getirilebilir mi? bu minecraft ekran görüntüsünde şikayet ettiğim kısmı denizin uzak kısımlarındaki çizgilerin yamulması bozulması falan. bunları nasıl düzeltebilirim 1717955311 sadece denizde değil uzaktaki düz zemine bakınca da baya çizgi şey oluyor. 1717955384...
  3. Sasuke

Orjinal mc ile aternos sunucusuna girsem ban yer miyim

Arkadaşım aternosa orjinal mc hesabınla girersen mc hesabın ban yer dedi bu doğru mu?
  4. Sasuke

Hangi siteden Minecraft almalıyım

Minecraft.net sitesinde %50 indirimle beraber 325tl fiyatı Xbox da Minecraft java ve bedrock ikisi bir arada 250tl Aralarında fark var mı
  5. Sasuke

War Thunder A-6E TRAM Premium uçağı alınır mı?

A-6E TRAM alınır mı? iyi kastırır mı kullanma zevki nasıl
  6. Sasuke

Yardım War Thunder oyununda aldığım ekran görüntüleri nereye kaydediliyor

Oyunda prtsc tuşuna basıp aldığım ssleri bulamıyorum nereye kaydediyor bu oyun bilen var mı? Ekran görüntüsü aldığına da eminim tuşa basınca ekranda foto çeker gibi hafif beyazımsı bir görüntü oluyor
  7. Sasuke

Yardım PUBG açılmıyor Error In Essential Dll Files!

Kuzenim böyle bir sorun yaşıyor PUBG yeni kurdu ve oyuna giremiyor lütfen yardım edin
  8. Sasuke

League of Legends e başlanır mı?

valla bilemedim bi bakınca oyun saçma gibi geliyor ama tüm LOL oynayan arkadaşlarım başla seversin bende en baş senin gibi düşünüyordum diyorlar bir yandan severek valorant oynuyorum sizce LOLe başlamayı denesem mi
  9. Sasuke

VALORANT yeni Champion Seti ne zaman gelir

Belli tarihleri varsa bilen yazabilir mi
  10. Sasuke

virüssüz Roblox FPS Unlocker linki verir misiniz

roblox virüssüz fps unlocker
  11. Sasuke

Laptopum Valoda max 320 fps veriyor 2. Slota da ram taksam fps kaça yükselir

Laptopumun işlemcisi i7-12700H ekran kartı rtx 4060 1x 16gb 4800mhz ram var 2. Yuvayı da doldursam bilgisayarımın performansı ortalama kaç fps artar 1701776979 320fps zaten fazlasıyla yeterli de yine merak ettim 1 ram daha taksam ortalama kaç fps fazla vereceğini
  12. Sasuke

Yardım RDR 2 satın aldım ama oyuna giremiyorum

Oyuna girmeye çalıştığımda böyle bir hata veriyor bundan önce ekran kartı driverimi guncellememi demişti güncelledikten sonra bu hatayı vermeye başladı Lütfen bilen biri yardım etsin
  13. Sasuke

Bu operatör skini alınır mı

Bu operatör skini sizce alınır mı?
  14. Sasuke

Rockstar games hesabı acarken siyah ekran sorunu

Rockstar games social club hesabı açarken kod istediği zaman ekran siyah oluyor kodu girip hesap oluşturmayı tamamlayamıyorum
  15. Sasuke

KLASGAME üyeliksiz alışveriş güvenli mi?

1300tllik vp alışverişi yapacam sizce üyeliksiz alışveriş güvenli mi?
  16. Sasuke

-- KERBAL 2 çıktı! --

Kerbal 2 çıktı (950TL)
  17. Sasuke

Oyunalisveris sitesi güvenilir mi

18. Sasuke

Ucuz vp nereden alabilirim

Vp almak istiyorumda en ucuzundan güvenilir bir site önerir misiniz?
  19. Sasuke

Bu sayfa sizce guvenilir midir

sizce guvenilirmidir?
  20. Sasuke

valoranti indirirken bir sure sonra 0.1 KB/s oluyor

valorantı indiriyorum bir süre sonra indirme hızı boyle düşüyor nedenini bilmiyorum
Top Bottom