Arama sonuçları: *

1. index2i

Yardım PUBG'den 100 yıl ban yedim

Herhangi bir hile vs olmamasına rağmen oyun oynarken, kısıtlı hesap oturumun hack nedeni ile sonlandırılacak. diye bir uyarı aldım ve 100 yıl vac ban yedim. herhangi bir hile vs yok. başka bir uygulamayı mı görüp hile sanıyor ne yapmam lazım ban kalkar mı?
  2. index2i

FACEİT Premium Görevleri

Arkadaşlar faceit premium alıp görevleri yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu görevleri tamamlayabilen var mı? Biliyorum çok zor bir iş ama belki yapan vardır.
  3. index2i

Yardım Faceit AC açarken MEMORY INTEGRITY hatası ACİL

Arkadaşlar daha 1 saat önce maç yaptım AC'yi kapattım daha sonra açmaya çalıştım. Böyle bir hata alıyorum. Nedeni nedir nasıl çözerim? Güvenlik ayarlarında çekirdek yalıtım diye bir ayarım yok. Sayfa kullanılamıyor uyarısı alıyorum. Acil yardım lazım.
  4. index2i

Yardım Multimedya tuşu kullanınca kalite düşüyor

Arkadaşlar klavyedeki durdurma şarkı geçme ses azaltma vs. tuşlarını kullanınca oyundaki grafik kalitesi düşüyor ve fps de. Bu olayı şimdilik CS2 de gözlemledim sadece. Bu sorun neyden olur?
  5. index2i

Yardım FC24 Ekran kararıyor?!

Arkadaşlar bugüne kadar böyle bir şey yoktu ne oldu bilmiyorum. FC24 ilk kullanıcı ayarları kısmında da ekran var daha sonra kullanıcı ayarı seçer seçmez bastıktan sonra ekran kararıyor sadece altta fc 24ün yükleme logosu çıkıyor sonra simsiyah ekran. yaşayan var mı problemi neden yapar nasıl...
  6. index2i

Öneri Mount And Blade Bannerlord 2 550TL alınır mı?

Steamde 50 dolar Epicte 550 TL alınır mı
  7. index2i

Yardım EA FC24 açılmıyor acil yardım

Arkadaşlar FC24 oynuyordum ALT F4 attım daha sonra oyuna girmeye çalışınca girmemeye başladı. Yükleniyor, görev yöneticisinden takip ediyorum FC24 uygulaması bir kaç saniyeliğine gelip kapanıyor ne yapmam lazım acil yardım eder misiniz
  8. index2i

Yardım Fifa 23'ü XBOX üzerinden indirdim Steamden tekrar indirme istiyor

Arkadaşlar Fifa 23 ü Xbox game pass üzerinden oynuyordum indirmiştim şu anda da duruyor. şimdi steamden ea playe aktarıyorum ancak steam üzerinden tekrar indirme yapmamı istiyor. indirmeden dosyaları steam üzerine aktarmamın bi yolu var mı?
  9. index2i

Call Of Duty Modern Warfare serisini nerden indirebilirim

Arkadaşlar COD Modern Warfare serisini nerden oynayabilirim. Korsan indirmek istemiyorum ama örneğin steamde seriyi alınca çok pahalıya geliyor COD MW1 50₺ COD MW2 50₺ COD MW3 100₺ Sırf single player oynamak için fazla yani. Ücretsiz veya daha az maliyetle oynayabileceğim platform var mı?
  10. index2i

Problock nedir fivemde?

Arkadaşlar bir sunucuya başvuru yapmak istiyordum problock nedir örnek veriniz diye bir soru vardı. Cevabını bilmediğim nadir sorulardandır. Biraz araştırdım bina giriş çıkışlarını araçla kapatmak yazıyor ama tam anlamadım ve örnek de bulamadım yardımcı olur musunuz?
  11. index2i

Valorant Sihirpunk Operatör alınır mı?

Başlıktaki soru 1775 vp marketimde var şu an sizce güzel mi insanlar beğenmiyor neden beğenmiyor efekti güzel bitirişi güzel?
  12. index2i

İnternet kafeden eve geçince iyi oynayamamak?

İnternet kafedeyken cs valoda çatır çatır vururdum her maç +25 kill. pc topladım evde oynamaya başladım vuramıyorum 9-12 kill. sebebini bir türlü anlamadım ne olabilir sizce düzelir mi? Mousepadden veya 27inç monitörden 23.8 inç monitöre inmekten olabilir mi veya mouse değişimi?
  13. index2i

FİFA 22 hala alınır mı? Steam 96TL

FIFA 22 96 TL olmuş hala alınır mı? Onlineı ne zamana kadar oynayabilirim? Ekimde 23 çıkıyor 23 çıkınca 22'den kesilen özellikler var mı?
  14. index2i

Road96 Tarzı Karar Verme Oyunları?

Başlıkta sorduğum gibi road 96 tarzında seçme/karar verme tarzı oyunlar var mı
  15. index2i

Valorant skin iade olur mu

Bugün ışık muhafızı vandal aldım ama pek hoşuma gitmedi bir iki rekabetçi maçta oynadım denedim sonuçta başka nasıl anlayabilirdim. İade edebiliyor muyum ediliyorsa nasıl?
  16. index2i

Fivem İçin Kaç Saat kasmak Gerekir

Arkadaşlar daha önce rp yapmıştım rp bilgim var hatta gta5 te de başka hesaptan bi süre oynadım ama şu anki hesabımda fivem saatim çok az o yüzden çoğu büyük rp sunucusu almıyor fivem saatimi nasıl kasabilirim. Fivemi anamenüsünü açık tutmam yeterli mi yoksa sunucuda oynamam gerekiyor mu?
Geri