Arama sonuçları: *

1. mucel

Fifa 23 sunucuları açıkmı?

arkadaşlar fifa 23 ün sunucuları açıkmı oyunu ona göre yüklicemde
  2. mucel

TLauncher tüm dosyaları silme

Arkadaşlar geçici süreliğine TLauncher indirip Minecraftı ordan oynamak istiyorum fakat Minecraft ve TLauncher bilgisayarda farklı farklı konumlarda dosya bırakıyor ve bunlarla uğraşmak istemiyorum.Bunların yüklediği herşeyi kolayca silebiliceğim bir yöntem varmı?
  3. mucel

Minecraft İndirime Girermi?

Arkadaşlar minecraft indirime girermi? Tlauncher vs. gibi crack launcherler kullanmak istemiyorum 1735776305 Veya en ucuz nerde bulabilirim?
  4. mucel

Steam İndirimli Oyun Önerisi

1 kasım Drug Dealer Simulator 7tl Maneater 22tl Chivalry 2 King's Edition 40tl Strange Brigade Deluxe Edition 6tl 2kasım FEAR Complete Pack 12tl Killing Floor 1-2 15tl Warhammer: Vermintide 2 60tl Middle-earth™: Shadow of Mordor™ 68 lego oyunları 130tl Propnight 10tl 7 Days to Die 15tl Welcome...
  5. mucel

Steam 2 kasım sonrası indirimler

arkadaşlar steamde 2 kasımdan sonra olacak indimleri gösteren bir site varmı oyun indirimlerini mevsimsel indirimleri değil
  6. mucel

steam fifa 22 ea app sorunu

arkadaşlar ben internetteki steam hesapları üzerinnden fifa 22 yükledim fakat oyunu her açtığımda ea app açılıyor ne yapmam gerek
  7. mucel

Fifa 14 Mod Nasıl Kurulur Yardım

arkadaşlar fifa 14 e şu aşağıdaki modları kuracağım ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim https://dl.fifa-infinity.com/fifa-14/classic-patch-14/ https://dl.fifa-infinity.com/fifa-14/uruguay-legends-for-fifa14/...
  8. mucel

Brotato Oyun Arkadaşı

brotatoda multiplayer modu var oynayacaklar yazarsa sevinirim
  9. mucel

STEAM HESABIM NE KADAR EDER?

Steam hesabım ne kadar eder? profil=https://steamcommunity.com/profiles/76561199094187316/
  10. mucel

Steam Level Yükselme

arkadaşlar steamde nasıl level kasılır
  11. mucel

STEAM Level Atlama Botu Nasıl Kullanılır

arkadaşlar steam level atlama botu için hangiğ uygulamayı kullanmalı ve nasıl kullanmalıyım
  12. mucel

steam hızlandırma paketi düşürme

arkadaşlar uygun olmak için nelere ihtiyacım var
  13. mucel

Project Cars Kart Nasıl Düşürülür

arkadaşlar yeni kart nasıl düşürücem
  14. mucel

Steam Kart Düşürme Uygulaması Nasıl Kullanılır?

arkadaşlar ben steam hesabımdaki oyunların kartlarını düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim ve önerceğiniz uygulamanın ayarlarını yazarsanız sevinirim
  15. mucel

OSM 4-3-3a Taktik Yardımı

arkadaşlar öncelerde çok güzel işleyen bir taktiğim vardı şuan bozuldu bilen arkadaşlar taktik öneririrse sevinirim kadro böyle normalde sağda antony oos de musiala stp de bastoni gk de ise schezny
  16. mucel

Fifa 23 bu pc de Kasarmı?

Arkadaşlar ben steam indirimlerinde fifa 23 aldım sistemim intel hd 4000 i5 3320m 12gb ram herhangi bir şekilde maça girmeden sadece simülasyon kariyer vs yaparak maç oynamadan oyunu kasmadan oynayabilirmiyim?
  17. mucel

MOUNT AND BLADE BENZERİ OYUNLAR

mount and blade benzeri düşük sistem geresinimli oyunlar önerirseniz sevinirim tarih oynu olmasada olur
  18. mucel

Mount and Blade Warband Hikaye Modu Online Oynanırmı?

arkadaşlar mount and blade warband hikayeli online oynanırmı bir yerde sadece online savaşıldığını gördüm doğrumu?
  19. mucel

Fifa 23 Kariyer Mod Önerisi

arkadaşlar instagramda fifa sayfaları kariyer modları için mesela şu kriterde vs. yap koyuyor ingilizce olduğu için anlmaıyorum bunları türkçe paylaşan yer veya sizin bildiğiniz bir yer varmı
  20. mucel

NSS pc oyunları indirme sorunu

Arkadaşlar nss açılımıyla New STAR Soccer oyunun pc ye çıkan 5 oyunu varmış fakat ben nss 5 dışında herhangi birini bulamadım ve size soruyorum nss 1-2-3-4 bu oyunları indirebileceğim bi yar varmı
Top Bottom