Arama sonuçları: *

1. M

CS 2 FPS SINIRLAMA SORUNU

bunu nasıl yapıcam fps max komutu olmadı oyundan fps limitledim olmadı nvidia app ten limitledim olmadı dikey senkronizsayonu oyundanda denedim nvidia apptende yine olmadı
  2. M

Hangi COD Oyunu Oynanmalı?

3. M

Resident Evil 2 Bölümmü Atladım

normalde kriko ve kırmızı yakut kullanılıyordu fakat ben kullanmadım direk aşağı gittim william birkin boss fight ı geldi işin kötüsü ne silah ne can var
  4. M

İyi Sonlu Hikaye Oyunu Önerisi

sonu iyi biten oyun önerebilir misiniz? dying light ile mafia de oynadım yakın zamanda ikisininde sonu iyi bitmedi
  5. M

Her Yıl Çıkan Oyunlar

her yılda çıkan tüm oyunları gösteren siteler varmı
  6. M

8GB RAM ile Oynanabilecek Modern Oyunlar

imzadaki sistem var 8gb ram oyunlarda yetersiz oluyor tlou 1 ve re3 denedim ram den dolayı drop giriyordu 8gb ramle oynayabileceğim modern oyunlar önerebilir misiniz?
  7. M

Silindi

Silindi
  8. M

2 Kişilik Hikayeli Oyun Önerisi?

arkadaşlar 2 kişilik hikayeli oyun önerir misiniz? cuphead gibi oyunlar değil böyle zamanında obscure 2 vardı 2 kişilik gameplay önde olan oyunlar önerebilir misiniz? aynı pc den oynacağız
  9. M

Fifa 23 sunucuları açıkmı?

arkadaşlar fifa 23 ün sunucuları açıkmı oyunu ona göre yüklicemde
  10. M

TLauncher tüm dosyaları silme

Arkadaşlar geçici süreliğine TLauncher indirip Minecraftı ordan oynamak istiyorum fakat Minecraft ve TLauncher bilgisayarda farklı farklı konumlarda dosya bırakıyor ve bunlarla uğraşmak istemiyorum.Bunların yüklediği herşeyi kolayca silebiliceğim bir yöntem varmı?
  11. M

Minecraft İndirime Girermi?

Arkadaşlar minecraft indirime girermi? Tlauncher vs. gibi crack launcherler kullanmak istemiyorum 1735776305 Veya en ucuz nerde bulabilirim?
  12. M

Steam İndirimli Oyun Önerisi

1 kasım Drug Dealer Simulator 7tl Maneater 22tl Chivalry 2 King's Edition 40tl Strange Brigade Deluxe Edition 6tl 2kasım FEAR Complete Pack 12tl Killing Floor 1-2 15tl Warhammer: Vermintide 2 60tl Middle-earth™: Shadow of Mordor™ 68 lego oyunları 130tl Propnight 10tl 7 Days to Die 15tl Welcome...
  13. M

Steam 2 kasım sonrası indirimler

arkadaşlar steamde 2 kasımdan sonra olacak indimleri gösteren bir site varmı oyun indirimlerini mevsimsel indirimleri değil
  14. M

steam fifa 22 ea app sorunu

arkadaşlar ben internetteki steam hesapları üzerinnden fifa 22 yükledim fakat oyunu her açtığımda ea app açılıyor ne yapmam gerek
  15. M

Fifa 14 Mod Nasıl Kurulur Yardım

arkadaşlar fifa 14 e şu aşağıdaki modları kuracağım ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim https://dl.fifa-infinity.com/fifa-14/classic-patch-14/ https://dl.fifa-infinity.com/fifa-14/uruguay-legends-for-fifa14/...
  16. M

Brotato Oyun Arkadaşı

brotatoda multiplayer modu var oynayacaklar yazarsa sevinirim
  17. M

STEAM HESABIM NE KADAR EDER?

Steam hesabım ne kadar eder? profil=https://steamcommunity.com/profiles/76561199094187316/
  18. M

Steam Level Yükselme

arkadaşlar steamde nasıl level kasılır
  19. M

STEAM Level Atlama Botu Nasıl Kullanılır

arkadaşlar steam level atlama botu için hangiğ uygulamayı kullanmalı ve nasıl kullanmalıyım
  20. M

steam hızlandırma paketi düşürme

arkadaşlar uygun olmak için nelere ihtiyacım var
Geri