Arama sonuçları: *

1. Swerv

Yardım TFT stat takip etme sitesi var mı?

arkadaşlar lolde istatistiklerimizi görüntüleyebileceğimiz çok fazla site var benim merak ettiğim acaba tft içinde var mı? bulamadım bir site yardımcı olur musunuz tft oynayanlar.
  2. Swerv

Valorant En Ucuz E-pin Sitesi Hangisi?

joyalışveriş'i gördüm en ucuz, ama güvenilir mi bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  3. Swerv

Öneri Steam Korku Oyunu Önerir misiniz?

online ve steamde olmasını tercih ederim.
  4. Swerv

Yardım Assasins Creed Odyssey Nasıl Türkçe Yama Kurabilirim?

arkadaşlar bildiğiniz güzel ve doğru türkçe yama var mı? varsa linkini paylaşır mısınız onu kurayım.
  5. Swerv

Oynayacak oyun önerileriniz?

Selam arkadaşlar tatile giderken yanıma laptopumu alacağım ve sıkılmamak için oyun oynayacağım önerilerinizi bekliyorum. Sistem özellikleri : i5 7200u - Nvidia 920mx - 8gb 2133mhz ram. EDİT: ücretlerinide yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
  6. Swerv

Dying light 2 ve RDR 2 de kaç fps alabilirim?

Selam arkadaşlar sistemim rtx 2060 gpu + ryzen 5 5600x cpu + 3200mhz cl16 2x8 16 gb ram. RDR 2 ve Dying light 2 alıp oynamak istiyorum, daha önce dying light 1 i oynadım en yüksek ayarlarda 1080p de 80-90 arası fps alıyordum. Ancak şuan 2k monitörüm var ve yüksek-ultra ayarlarda dying light 2 ve...
  7. Swerv

Sizce Bu Skini almalı mıyım?

Arkadaşlar valorantta şuanda mağazada kaosun başlangıcı vandal var, ara sıra arkadaşlarımdan falan aldım hissiyatı hoş gibi, 2 adet vandal alacağım biri yağmacı fakat hala marketime gelmedi, sizce kaousun başlangıçı vandalı almalı mıyım? 2-3 gün sonra mağazadan set kalkacak.
  8. Swerv

Fortnite en iyi görüntü ayarları

Selam arkadaşlar uzun bir süre sonra bırakmış olduğum oyun fortnite'a geri dönmek istiyorum uzun süredir takip etmediğim için güncel ayarlardan haberim yok benim için en iyi görüntü ayarlarını yazabilir misiniz veya ekran görüntüsü atabilir misiniz fps sıkıntım yok.
Top Bottom