Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

The Last Of Us Remake Duyuruldu Official

TLOU remake Ps5 ve Pc için duyuruldu görüşleriniz nelerdir?
  2. Ellie Williams

Ps4 Battlefield 1 Multiplayer Plus İstiyormu?

Ps4'de Battlefield 1 multiplayer oynamak için Plus gerekiyor mu? Multiplayer harici oyun için 25 TL uygun bir fiyat mı?
  3. Ellie Williams

The Order 1886 Dil Seçenek Sorunu

Merhaba Ps4 için The order 1886 aldım Türkçe dil desteği fln vardı ama oyuna girdiğimde dil değiştirmek için bir seçenek bulamadım biraz internette araştırdım başka bir forumda bir kişi daha bu sorunu yaşamış Ps4 dilini Türkçe yapması önerilmiş ama benimde diğer sorunu olan arkadaşında Ps4 dili...
  4. Ellie Williams

Ps Oyunları Hakkında Merak Ettiklerim

1-İnfamous second son nasıl bir oyun acaba oyun süresi kalitesi bakımından? 2- DriveClub nasıl bir oyun acaba oyun süresi kalitesi bakımından Ps store'dan kaldırılmış bunun hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi? 3- Önceden Rainbow Six Siege'i bilgisayarda 200 saat oynamıştım...
  5. Ellie Williams

The Order 1886 Nasıl Bir Oyun

The order 1886 nasıl bir oyun kalitesi hikayesi oyun süresi fln?
  6. Ellie Williams

The Division Ve The Order 1886

Merhaba 1 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim. 1- The division ve The order 1886 arasında kaldım hangisini seçmeliyim kutulu sıfır şekilde indirim ile 50 TL'ye alabiliyorum? 2- The division online bir oyun Ps plus gerekiyormu? 3- The order 1886 güzel oyun mu? kötü notlar aldı glb ama türkçe...
  7. Ellie Williams

Ps İndirimlerinden Oyun önerebilir misiniz?

Merhaba Ps indirimlerinden oyun önerebilir misiniz?? Beyond Two souls güzel indirime girmiş türkçe dil desteğide var önerir misiniz??
  8. Ellie Williams

Ps4 Cod Warzone Hata Alıyorum

Merhaba Ps4'de Cod Warzone girmek istediğimde böyle bir hata alıyorum nasıl çözebilirim acaba R3 bastığımda'da 2. görseldeki hatayı alıyorum. 1. Görsel 2. Görsel
  9. Ellie Williams

5 Yaşında Bloodborne Bitirmek.

5 yaşındaki Ezra Fox, BloodBorne'u tek başına bitirmeyi başardı.
  10. Ellie Williams

Forza Kadar İyi Oyun Önerisi

Ps4'de forza horizon kadar güzel hangi yarış oyunu var ?
  11. Ellie Williams

Ps4 Türkçe Oyun Önerisi

Ps4 için türkçe oyunlar önerebilir misiniz? ? çok iyi oyunlar olmasına gerek yok.
  12. Ellie Williams

Pes/fifa hangi serisi alinmali

Nerdeyse her yil bu futbol oyunlarinin serileri çikiyor ben pek futbol sevmem ama genede ikisindende bitane alicam hangi serilerinden almaliyim pes 16 var aklimda
  13. Ellie Williams

Ratched and clank Ayri Dünyalar

Ratched and clank Ayri dünyalar nasil bir oyun sizce ? Ps5 özelmi ps4 de oyniyabilirmiyiz
  14. Ellie Williams

Ps4 god of war hikaye devami

God of war 2018 den önce god of war 3 remastered i oynamalimiyim hikayenin devami fln mi
  15. Ellie Williams

Pes mi daha iyi Fifa mı

Merhaba Pes mi daha iyi Fifami ayrıyetten pes 2018 nasildir çogu kişi pes 2018 almami öneriyorda
  16. Ellie Williams

The last of us gibi Bir sanat eseri bir daha mümkünmü

The last of us gibi bir sanat eseri bir daha mümkünmü ? ve 2. Oyunun lgbt sevdasi yüzünden bir hiç olmasi hakkinda ne düşünüyosunuz (hikaye anlaminda
  17. Ellie Williams

Ps4 kutulu oyun siteler

Merhaba ben oyunlarimi kutulu alicam bana önerebiliceğiniz uygun fiyata satan siteler varmi
Top Bottom