Arama sonuçları: *

1. M

pes 21 gamepad sorunu

merhaba eski gamepad bozulunca yeni gamepad aldım ayarları yaptıktan sonra oyuna girince oyuncu otomatik olarak üste dogru koşmaya başlıyor mac boyu böyle oyuncuyu kontrol edemiyorum düz giderken bıraktıgımda üste dogru koşuyor gamepadi değiştirdim fakat aynı sorun var sıkıntı oyunda büyük...
  2. M

gamepad l3 tuşunda oyunda sıkıntı oluyor

merhabalar yeni gamepad aldım pes 21 ayarlarını yapıyorum fakat oyuna girince oyuncu otomatik olarak üste dogru koşuyor full böyle gamepadi değiştirdim aynı sorun var sorun oyunda internette böyle bi sorun yok maalesef fikri olan varmı bide l3 tuşuyla oynarken oluyor bu yon tuşlarıyla oynarken...
  3. M

pes 21 sol analog sorunu

merhabalar yeni gamepad aldım fakat pes 21 ayarlarını yapıyorum oyuna girince karakter otomatik olarak üste dogru hareket ediyor analogu hareket ettirmiyorum üste dogru direk hareket ediyor gittim değiştirdim gamepadi ama aynı sorun devam ediyor bozulan gamepad ile aynı model onda bu sorun...
  4. M

pes 21 analog sorunu

merhabalar yeni gamepad aldım fakat pes 21 ayarlarını yapıyorum oyuna girince karakter otomatik olarak üste dogru hareket ediyor analogu hareket ettirmiyorum üste dogru direk hareket ediyor gittim değiştirdim gamepadi ama aynı sorun devam ediyor bozulan gamepad ile aynı model onda bu sorun...
Geri