Arama sonuçları: *

1. EMREG

PUBG Mobile İçin Takım Arkadaşı

Rank= Takımlıda Elmas V, İkili ve teklide Platin III. Telefon= Redmi Note 8. Adım= HayerN Aim ve sprayim ortalama.Takımlı oynayabilecek tek bir arkadaşım bile yok. Önünü bile vuramayacak adamlarla eşleşiyorum. Şu sıralar çok aktif değilim. Ama 5-7 güne tam olarak aktif olucağım. Klana gelirim...
  2. EMREG

Android Mobile Android COOP Oyunu önerisi.

Tür fark etmez ücretsiz bir oyun. Online olarak VS attığımız FPS ve BATTLE ROYALE oyunları dışında bir şeyler istiyoruz. İkimiz de telefonları iyi. 1625905455 Platform oyunları olabilir.
  3. EMREG

Ping akıcılığı etkiler mi?

Mobil verim ile 68ms pubg mobile ev interneti 400ms ile bildiğiniz telefon ağlıyor. Böyle bir şey mümkün müdür?Yoksa hissiyat mı? 1613926709 Sarj ve ısıda anormal bir değer yoktu.
  4. EMREG

PUBG Mobile Lite puan artmıyor.

Arkadaşlar elmas 5 rankında takılı kaldım 10 kadar leş alıp Win alsam bile puan +0 oluyor. Silmeden önce böyle değildi. Yaşayan var mı? Oyunda bunun üstünde taç, as ve Fatih seviyeleri var ve 1-5 arası var her seviyede.Ve bu solo maçlarda oluyor. Squad maçlarda yükseliyor galiba.
  5. EMREG

Pubg Mobıle bandaj basmatan nasıl hızlıca çıkarım.

Arkadaşlar otomatik bastığı gibi basıyor.Deliricem.Kaç kez elimde bandajla öldüm.O bi ayar mı?
  6. EMREG

Android Pubg mobile altın-platin duo-squad arkadaşı aranıyor.

Şuan girmem kısıtlı.4 parmak. Nick: EMREG57 Altın 3 veya 2 olmam gerek.Mavi kapüşonlu çocuk var.
  7. EMREG

PUBG Mobile teammate aranıyor.

Platin 3,4 parmak+3x ve 4x jiroskobu. Nick=EMREG57
  8. EMREG

Android PUBG Mobile oynayan var mı?

Altın 4.Platın 5 görmüşlüğüm var.Salınca(yanlış anlamayın oyunu salınca) altına kadar geriledim.Adam akıllı DUO arıyorum ama mik. yok. Ne zaman gireceğim belli değil.Fazla kişi bulursak belki team kurarız.Belki de klup?:D
  9. EMREG

Öneri Mobil oyun önerileri.

Telefon=Redmi note 8 4/64 1-)GTA SAN ANDREAS. 2-)MAX PAYNE. 3-)PES 2020. 3-)CALL OF DUTY MOBİLE. 4-)SIM CITY. 5-)C-OPS. 6-)TFT. 7-)CANDY CRUSH SAGA. 8-)PET RESCUE SAGA. 9-)FARM HEROES SAGA. 10-)ASPHALT 9:LEGENDS.
  10. EMREG

FORTNITE MOBILE indirme sorunu.

Yükleniyordu.Yanlışlıkla kapandı.Açtığımda 3.3GB iken 2.8 olmuştu ve %33.4'ten başlamıştı.Telefonu kapatıp açtığımda ise %36.8 iken yine 33,4 oldu.Bu yaşanıyor kapatmamam mı gerek?
  11. EMREG

Android CAR FAST AS LIGHTING(Arabalar Şimşek Hızı)PLAY STORE içinde duruyor mu?

Sanırım 2015 yılında oynadığım güzel bir oyundu tabii o zamanlar 8 yaşındaydım ve sürümü çok eski bir tabletten oynuyordum.Bir yıl önce 'böyle bir oyun vardı,ne oynardım be diyip indirmeye başlarken(daha çoğu başlayamadım.)PLAY STORE içinde bulamadım.Bende takmadım.Sonra yeni telefon aldım ancak...
  12. EMREG

GTA:SA çok kapılı araçlar.

İstediğim araca hileyle erişebiliyorum.Çete elemanlarını alıp ballalara baskın yapıcaz.Araç lazım 4 kapılıdan fazla olsun ama.Ad söyleyin yeter ingilizce.
  13. EMREG

Gangster New Orleans Play Store'dan kaldırıldı mı?

Bulamadım.
  14. EMREG

Gangster New Orleans kaldırıldı mı?

Bulmadım.
  15. EMREG

FS 20 nasıl hayvan alınır?

Yardım kısmına baktım dediği(yani fotosu olan.)yere gittim ancak koyun ve inek alamadım.(Başka hayvanlar varsa onları da alamadım.)
  16. EMREG

Gta San Andreas Mobil tuşların bozulması

Birisini düzenliyince diğeri bozuluyor.
Top Bottom