Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Metin 2 Benzeri Online Oyun

Merhaba, Metin 2 benzeri Android oyun önerir misiniz? Dungeon Hunter yükledim ama hiç sarmadı, Auto moda alınca kendi kendine görev bile yapıyor video gibi. Kendim combolar yapıp, dodge filan atabilmek istiyorum. Silahları geliştirip item düşürmek istiyorum.
  2. smithblacksmith

Yardım Android İçin Online Oyun Bakınıyorum

Merhaba, Eskiden BomBom oyunu vardı, silahlara + basıp karaktere giysi filan alınabiliyordu. Oyun içinde AFK kalsak bile çoğu zaman sorun olmuyordu. Demek istediğimin kısaca özeti; ⭐️Ekipmanlara + basıp diğer insanlardan daha güçlü olmak istiyorum, nadir efsanevi gibi itemler olan kutular...
  3. smithblacksmith

Yardım Mobil Yarış Oyunu Önerileriniz?

Merhaba, IOS için mobil oyun önerir misiniz? Yarış oyunu istiyorum, sürüş mekaniği güzel olmalı. Bunun haricinde savaş oyunu vs gibi öneriler de alabilirim.
  4. smithblacksmith

Karakter/ İtem Geliştirme Oyunları

Merhaba, Mobil için karakter veya item geliştirme oyunu önerir misiniz? P2W olmaması ya da ucuz olması önemli.
  5. smithblacksmith

Yardım 2023 IOS Oyun Önerisi?

Merhabalar, iPhone 13 sahibiyim. Online mobil oyun istiyorum, karakter geliştirebilip başkalarına üstünlük sağlayabileceğim. Ofiste işim olmadığında idarelik oynayabileceğim dengeli oyunlar tercihimdir.
  6. smithblacksmith

Yardım Mobile Legends SP Nasıl Kasılır?

Merhaba, Mobile Legends oyununda maç sonlarında SP gelmiyor. 3 maç attım 8846 SP varken hâlâ aynı. 2x SP kartı aktifleştirdim boşa gitti ne yapmalıyım? SP kasıp karakter almak istiyorum.
  7. smithblacksmith

Yardım Genshin Impact Oynayanlar Yardım Edebilir Mi

Merhaba, Arkadaşlar, Genshin Impact konusunda yardım istiyorum neler yapmalıyım? 23 Levelim. Güzel karakterler gelmedi, yaratıkları zorlanarak kesiyorum. Xiangling almak istiyorum ama Floor 3 Chamber 3 geçemiyorum. Primogem, Silah, Co Op hiç birini bilmiyorum nasıl kasarım ne yapmalıyım?
  8. smithblacksmith

Android Wild Rift Anlık Drop Sorunu

Merhaba, Wild Rift oyununda 60 FPS ayarlıyorum ama bazı yerlerde 45 FPS civarı düşüyor ve kasıyor. Önceden bir sorun olmuyordu. Poco X3 cihaz.
  9. smithblacksmith

Android League Of Legends Wild Rift Oynayan?

Merhaba, Wild Rift oynayan arkadaşlar istek atsın, Gümüş 1' deyim Altın olacağım. jaxparrow YT#9241
  10. smithblacksmith

Android Android için oyun önerir misiniz?

Merhaba, Bana silah geliştirmeli bir oyun önerir misiniz? Silaha + basıp yeni karakter alabileceğim. Ofiste oynayacağım türden olursa güzel olur.
Top Bottom