Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Dolandırıldım Nereye Başvurabilirim

merhaba ben bir hesap satın aldım dolandırıldım ben nereye şikayet edebilirim internet üzeri vs ben bir PUBG mobile hesabı alacaktım adama 4 bin TL attım dedi ben sana hesabını atacam zaten PUBG mobilde çoğunlukla böyle satış yapılıyor gönderdim 2 dk sonra engelledi diğer hesaptanda yazdım engelledi
  2. Lyrox1

ziraat kısmına neden bu sayılar yazılmalı

merhaba ben bir hesap satın alacam ama adam diyorki açıklama kısmına bunu yaz diyor neden acaba 12566386 benim için bi sıkıntı olurmu
  3. Lyrox1

yeni pubg hesabının bağlarını kaldırma

meryhaba ben yeni bir pubg hesabı aldım fakat bağları var nasıl kaldırabilirim bilen varmı ve facebookta e posta bağlıyacağım zaman hesabı kilitliyor nasıl çözebilirim
  4. Lyrox1

facebookta e posta ekleyince hesap kilitleniyor

merhaba bir tane eposta var ama bir tane daha ekliyecem ama tm yapacağım zaman kilitleniyor
  5. Lyrox1

pubg mobile ıd numarasını değiştirme

Ben arkadaşlarımı listemde silmiştim ID mi bildikleri için istek gönderiyorlar ID M'i değiştirmek istiyorum böyle bir şey var mı bilen var mı?
  6. Lyrox1

pubg hesabımı nasıl satabilirim nerede

bende bir pubg hesabı var onu satmak istiyorum Predunyam.com diye site var orda nasıl ilan koyabilirim veya balka bir sitede dolandırılamıyacağım bir sitede
Top Bottom