Arama sonuçları: *

1. Che_

Yardım GTA Definitive Edition Uyumlu Değil

4-5 ay önce sorunsuz indirmiştim ama boyutu yüksek ve save yükleme yapamadığım için silmiştim. Tekrar indirmek istiyorum ama 3 GTA oyununda da aynı sorun var. Telefonum çok rahat kaldırır POCO X3 Pro. YouTube'dan baktım olmadı. Apk indirmek istedim ama 1-2 mb buradan indirip öyle kurabilirim ama...
  2. Che_

Yardım Mobil GTA SA Definitive Edition Eski Save Çalışır mı?

Şu an telefona gta sa def edition indiriyorum. Telefonda eski gta sa save duruyor. Yenisine aktarma olunca çalışıyor mu?
  3. Che_

Öneri Poco X3 Pro AetherSX2 Ayar Önerisi

Telefon: Poco X3 Pro 256/8 Ps2 emülatörü olan AetherSX2'de sabit 60fps güzel görüntüde oynayabileceğim ayar var mıdır? YouTube'da baktım ancak çoğu 60fps değil. Özellikle God of War için
  4. Che_

Öneri Mobil Oyun Önerisi Gamepad

Telefonda Gamepad ile sıkıntı yaşamadan oynayabileceğim güzel oyun önerisi istiyorum. PSP ve PS2 emülatörleri var bunlardan da oyun önerebilirsiniz. PSP'de God of War Ghost of Sparta bitti Chains of Olympus bitmek üzere. Bunlar dışında Tekken 6, Mortal Kombat, Gta Vice City Stories, FIFA Street...
  5. Che_

ÇÖZÜLDÜ GTA SA MOBILE Görev Sorunu

High Noon görevinde Pulaski'yi öldürdükten sonra telefon ile konuşmam gerek görev için hiç arama olmadı. Uçak sembolü ile gösterilen toreno ile ilgili görevleri de yaptım hâlâ görev çıkmadı. Bu sorun Pc'de de oluyormuş
  6. Che_

Yardım GTA SA Oyundan Atma Sorunu

Oyunun orijinali Android 12'ye güncelleyince çalışmamaya başlamıştı ben de mecbur korsan indirdim ve +20 saatlik save'mde bir görev geçilmiyor. Bu video 15:53'teki gibi son adamı öldürüyorum ama hep oyunun ekranı donup 1-2sn sonra oyun kapanıyor. Telefonu kapatıp açtım, adamı başka silahlar...
Top Bottom