Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Yardım Telefondaki hız ile PC deki aynı değil

Telefondan hız testi yaptığımda 32-33 mbps aralığında görüyorum ama bilgisayarda hız testi yaptığımda Max 4 mbps hız görüyorum. 2 gündür böyle modemden PC ye giden kabloyu değiştirdim hala aynı sorun ne olabilir ?
  2. Osmanucr

Yardım Millenicom internete bağlanamıyorum

3 Saattir internete bağlanamıyorum , Telefonda da bağlı internet yok diyor. Nasıl çözebilirim ?
  3. Osmanucr

Yardım Sadece valorant oyununda aşırı derecede ping dalgalanması

Sadece valorant oyununda aşırı derecede ping dalgalanması yaşıyorum . 20 -30 civarı iken bir anda 1100 e kadar fırladığını gördüm her 1-1.30 Dakikada bir fırlıyor pingim . Buna çözüm arıyorum.
  4. Osmanucr

İnternet alma gönderme hızı herkeste böylemi

7.21 MB alıp neden 368 kb/s gönderiyor. Epic gamesten oyun indiriyorum ama çok yavaş kpbs ile iniyor . İnternet indirmeye tüm gücünü vermiyormu acaba kafam karıştı ?
  5. Osmanucr

Ethernet kablosu uzunluğu internet hızını veya ping i etkilermi ?

Ethernet kablosu uzunluğu internet hızını veya ping i etkilermi ?
  6. Osmanucr

Yardım Valorant da ping im 20 civarı iken birden 900 oluyor

Valorant da ping im 20 civarı iken birden 900 oluyor ve 5 - 6 saniye sonra düzeliyor . Süperonline kullanıyorum internette tamamen bir sorun olsa hep yükseklerde gezerdi diye düşünüyorum. Neden olabilir veya nasıl azaltırım bu sorunu ?
  7. Osmanucr

Altyapı Hızı Hakkında

Altyapı 12 mbps destekliyor bu hangi interneti alırsanız alın internet hızı 12 mbps yi geçmeyecek demekmi ?
Geri