Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Son Zamanlarda Artan İnternet Kopmaları

Merhabalar sevgili dostlarım, Yaklaşık 1 aydır internetimde 1-2 saaatte bir herhangi bir siteye girmek istediğimde direkt olarak sanki herhangi bir internet bağlantısı yokmuş gibi bir hata alıyorum (Hatta tam olarak söylemek gerekirse IP bulunamadı hatası alıyorum) Biliyorum belki de herkes...
  2. enisberberr

Yardım Download Hızı Ayarlama

Merhaba sevgili dostlarım, Bulunduğum bölgede TurkTelekom'un altyapısı mevcut ve ben de TTnet'e geçtim. Hipernet 100mbps paketini kullanıyorum ve gayet memnunum. Pc ile modem arasında 5-10m olduğu için ethernet kablosu ile bağlıyım ve 100mbps yi tam alamıyorum . 82mbps download hızına sahibim ve...
  3. enisberberr

İnternet Hızı Düşüyor Yardım

Merhaba sevgili dostlarım, 1 hafta önce yaşadığım ilçede sadece TurkTelekom altyapısı olduğundan Ttnet baglattim ve hipernet 50mpbs tarifesini kullaniyorum ve aldığım hiz değerleri 45mpbs download 3.5mpbs upload. Ama sık sık ani hız düşmesi oluyor yani download 4-5 upload hızı ise 2 ye kadar...
  4. enisberberr

TurkTelekom Ani Hız Düşmesi

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 gün once Superonline dan TurkTelekoma geçtim. Başta talep ettiğim tarife 35mbps tarifesi idi ama baktım ki 'Hipernet' 24mbps tanımlanmış (Heralde daha iyi değerler alabilmek için) Her neyse gün içinde sık sık ani olarak internette yavaşlama alıyor normalde download...
  5. enisberberr

İnternet Değiştirme

Merhabalar, 20 aydır Superonline kullanıyorum, yaklaşık son 5 aydır internet hızında sıkıntı yaşıyorum. Oturduğum yer köy görünümlü bir ilçe altyapisi aşiri sağlam değil ama Turknet sitesinden altyapı sorgulamasi yaptığımda 35 download 3 upload verilebilecegı sonucu çıkıyor. Daha öncesinde 3 ay...
  6. enisberberr

Cayma Bedeli

Merhabalar, Yaklaşık 20 aydır Superonline kullanıyorum ve son 3-4 aydır yaşadığım *giderilmeyen hız sorunu* yüzünden internetimi degiştirmeyi düşünüyorum ama taahhütüm henüz bitmedi. 16.07.2020 de bitecek olan taahhüde şuan da ne kadar cayma bedeli yansıtılır bilen varmıdır acaba?
  7. enisberberr

Altyapı Sorgulama

Merhabalar, Yaklaşık 20 aydır Superonline kullanıyorum 5 ay önce bilgisayarımı sattığımdan beri internet hızı yavaş geliyor (mobil olarak kablosuz bağlantı gerçekleştiriyorum). Ne kadar müşteri hizmetlerini arasamda internet hizimin gayet iyi olduğunu söylemekten başka bir şey dedikleri yok...
Geri