arkadaşlar pc de normalde 100 mbps alıyorum ama sitelere geç giriyor mobilde insta yüklenmiyor resmen bembeyaz ekrana bakıyorum mobil internetim turkcell o da bir şey göstertmiyor internetlerde bir sorun mu var arkadaşlarım da yaşamış sorunu
Kısa bir zaman süresinde ağınızda çok fazla başarısız giriş denemesi oldu. Lütfen bekleyin ve daha sonra tekrar deneyin. bu hatayla karşılaştım modem res attım pc internet kablosunu çıkart tak yaptım düzelmedi sadece google ve farklı arama motorlarında oluyor bu
beyler 1 saat önce gta da 60 75 fps alırkan şimdi 25 40 alıyorum fps düşük oluyor sürekli drop giriyor oyunlara
sistem
500 gb hdd ve 1600 af ile
aquarius 5an
ekran kartı gtx 1660 ram 8 gb cl15 crucial ballistix
anakart biostar b450mh
1589277047
normalde modem yanında da 90larda bir hız alıyordum şimdi modem yanında salonda aldığım hızı alıyorum 70 mbps alıyorum modem yanında salonda 30 mbps civarı oluyor 5 ghz çekmiyor eskiden 3 diş çeken yerde
1589277227
yardımcı olacak kimse yokmu dostlar
1.5 aydır çok ping problemi yaşıyorum sürekli aradım sinyalde dalganalma var denidi ekip yollayacağız dediler yolladılar aynı en son dün eve geldiler modem arayüzünden bir şey yaptılar internet 80 mbps aldığım yerde 30 mbps oldu modemin yanında 60 mbps evin en uza yerinde 2-3 diş çeken internet...
Arkadaşlar 5 6 kez gelip sinyal dalgalanması var dediler geldiler dediler duzeltilmedi hâlâ var en son bölgesel oldu sorun gideriliyor diyorlar hâlâ 1 haftadan fazla oldu oluyormu sizdede