Arama sonuçları: *

1. Scorp!on

internetiniz yavaş mı ?

arkadaşlar pc de normalde 100 mbps alıyorum ama sitelere geç giriyor mobilde insta yüklenmiyor resmen bembeyaz ekrana bakıyorum mobil internetim turkcell o da bir şey göstertmiyor internetlerde bir sorun mu var arkadaşlarım da yaşamış sorunu
  2. Scorp!on

Yardım steam şifremi yanlış girdiğim için ağ hatası alıyorum

Kısa bir zaman süresinde ağınızda çok fazla başarısız giriş denemesi oldu. Lütfen bekleyin ve daha sonra tekrar deneyin. bu hatayla karşılaştım modem res attım pc internet kablosunu çıkart tak yaptım düzelmedi sadece google ve farklı arama motorlarında oluyor bu
  3. Scorp!on

Sizde de kablonet internet sorunu varmı

Arkadaşlar kablonet internet sıkıntısı yasiyormusunuz bir anda internet kesildi arıyoruz ulaşamıyoruz
  4. Scorp!on

internet sizde de yavaş mı

arkadaşlar ne bu internet ya aşırı yavaş instagramda bir şey yapamıyorum dc de sürekli düşüyor bağlanmıyor
  5. Scorp!on

realtek gözükmüyor

arkadaşlar karıştırıcıda win arama yerinde hiç gözükmüyor
  6. Scorp!on

fps düşüklüğü

beyler 1 saat önce gta da 60 75 fps alırkan şimdi 25 40 alıyorum fps düşük oluyor sürekli drop giriyor oyunlara sistem 500 gb hdd ve 1600 af ile aquarius 5an ekran kartı gtx 1660 ram 8 gb cl15 crucial ballistix anakart biostar b450mh
  7. Scorp!on

hız değerlerim düşük yardımcı olur musunuz yükselme şansı var mı ?

1589277047 normalde modem yanında da 90larda bir hız alıyordum şimdi modem yanında salonda aldığım hızı alıyorum 70 mbps alıyorum modem yanında salonda 30 mbps civarı oluyor 5 ghz çekmiyor eskiden 3 diş çeken yerde 1589277227 yardımcı olacak kimse yokmu dostlar
  8. Scorp!on

KABLONET HIZ VE İNTERNET SORUNU

1.5 aydır çok ping problemi yaşıyorum sürekli aradım sinyalde dalganalma var denidi ekip yollayacağız dediler yolladılar aynı en son dün eve geldiler modem arayüzünden bir şey yaptılar internet 80 mbps aldığım yerde 30 mbps oldu modemin yanında 60 mbps evin en uza yerinde 2-3 diş çeken internet...
  9. Scorp!on

KABLONET

Arkadaşlar 5 6 kez gelip sinyal dalgalanması var dediler geldiler dediler duzeltilmedi hâlâ var en son bölgesel oldu sorun gideriliyor diyorlar hâlâ 1 haftadan fazla oldu oluyormu sizdede
  10. Scorp!on

KABLONET HIZ SORUNU

arkadaşlar kısa süre önce modem değitirdim sinyal gücü zayıf diye ondan önce ping ve kesinti yaşıyordum şimdide bu sorunu sizdede oluyormu
Top Bottom