Arama sonuçları: *

1. bypast

Yardım Güvenlik kamerası kayıt cihazı önerisi

Selamın aleyküm dahua marka kemera aldım buna kayıt cihazı lazım uzaktan izlmek istiyorum ne gerekli yardımcı olursanız sevinirim 30 metre cat 6 kablo var 1 kamera var duhua
  2. bypast

Yardım router ayarı yardım lazım

Selamın aleyküm Mercusys MR80X, AX3000 Mbps model router türkcell superonline kullanıyorum verdikleri modem sorun yaşıyorum sürekli 1000/50 paket kullanıyorum neyse modem wan kullanıcı adı şifre sahibim sorun bu modem ayarları x 80 nasıl aktarabilirim türkcell verdiği modem bu H3600P V9...
  3. bypast

Çözüldü✓ modem yardım wan şifresi bulma

selamın aleyküm zte v9 H3600P V9 V9.0.3P5_TR modem mi var bundaki wan şifre nasıl bulabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm türkcell modem gına geldi
  4. bypast

Çözüldü✓ internet hızı sorunu yardım

Selamın aleyküm kabloluda 865 mbps dowloand 700 upload alırken turbonet ekibi geldi işteyken kabloluda 100/100 alıyor wifide 900 800 hız alıyorum kablu sorunu nasıl çözerim modem mrx 80 kullanıyorum
  5. bypast

internet hızımda Düşüş yaşıyorum

Selamın Aleyküm Uydu İnterneti kullanıyorum 12 mbps hızım 3 küsür mbps upload var indirme yapınca hızım düşüyor Alt Yapı Yok Modem Router Kullanıyorum Modem Model MR80X Kullanıyorum Aylık 110 TL ÖDÜYORUM
Geri