Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Wifi artırıcı önerisi

Arkadaslar onceden iyi ping aliyordum ama oda degistirince ping almaya basladim, ne yapabilirim veya wifi guclendirici onerir misiniz?
  2. Vuudx

Internet kablomun destekledigi hizi nasil ogrenebilirim?

Arkadaslar yakin zamanda baya hizli bi internet baglatacagim ama bu hizi kablom destekler mi bilmiyorum ve supheye dustum, bunu ogenmenim bir yolu var midir?
  3. Vuudx

Siteye giremiyorum, You have been banned hatasi

Orda da yazdigi gibi banlandigimin farkindayim ama neden olmus olabilir? Veya nasil cozebilirim? Site: https://www.tranimeizle.co
  4. Vuudx

Fiber internet bağlandı, hızım düştü, nasıl düzeltebilirim

Normalde 70mpbs civarı bi hız alıyordum, bugün evimin oralara altyapı yapıldığı için görevliler geldi ve kabloları, modemi değiştirdi. Önceden fiber olmadığı halde 70 aldığım internetim şuan maks. 40 veriyor, bunu nasıl düzeltebilirim
  5. Vuudx

Format attım ve pingim yükseldi

Agalar yer kalmadığı için pcye format attım ve maks 25 olan pingim 40dan aşağı düşmüyor ve fark da hissedilebiliyor, pingimi nasıl düşürebilirim yöntem bilenler yazabilir mi, kablo kullanıyorum bu arada.
  6. Vuudx

İnternet hızımı nerden düzgün görebilirim?

speedtest.net den baktığımda 25 çıkıyor ama steamdan indirme açıyorum saniyede 9mb olabiliyor, nerden internetimin tam performansını görebilirim? 1651247985 Örnek
  7. Vuudx

Opera GX YouTube Reklam Sorunu

Birkaç gün öncesine kadar reklam çıkmazken şuan engelleyicisini kullandığım halde reklamı oynatmasa da bazen beyaz ekran çıkıyor bazen de video birkaç saniyeliğine drop yemiş gibi oluyor, sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
  8. Vuudx

Opera da indirme varken tarayıcıyı kapatsam sabah devam ettirebilir miyim?

Soru yukarıda, pcyi sabah açsam kaldığı yerden devam eder mi?
  9. Vuudx

Torrentte indirme hızı çok düşük

Öncelikle direk burda şu yasak, burda bu yasak diye girmeyin ben sizden link veya bir şey istemiyorum sadece indirme hızıyla alakalı sorum var. Normalde indirme hızı 3mb/s olabilrken burada 30kb/s, düşük olması gayet normal ama neden bu kadar da düşük, nasıl düzeltebilirim
  10. Vuudx

Ben pingi nasıl düşürebilirm

İnternetten birsürü videoya baktım ama hiçbiri işe yaramadı, speedtest de 5 olan pingim oyun içinde 60, işin garibi bu oyun da valorant yani tr serveri var ve arkadaşlarımın pingi 20yi geçmiyor
  11. Vuudx

En hızlı tarayıcı hangisi

Yarışma değil kullanmak için soruyorum, Opera mı, Chrome mu, Yandex mi, Firefox mu, yada diğer mi?
Geri