Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

Yardım Speedtest'deki Jitter nedir ?

Arkadaşlar bir türlü anlıyamadım şu jitter olayını. Benim jitter bu iyi mi kötü mü ? Ne anlama geliyor ?
  2. SharpDagger

Yardım Hattım 50 mbps alır mı ?

Arkadaşlar şuanda 2 yıllık TTnet'in 24 mbps hipernet paketine taahhütüm var. Alt yapıma güvenmediğim için 24 mbps paketini aldım ne olur ne olmaz diye. Bu hızı alcağımdan bile şüpheliydim. Ama aldığım veriler gayet hoş. Sizce bu hat değerleriyle 50 mbpsyi görürmüyüm.(Alt yapı sorgulattığımda...
  3. SharpDagger

Yardım Hat değerlerim 50 mbps alır mı ?

Arkadaşlar şuanda 2 yıllık TTnet'in 24 mbps hipernet paketine taahhütüm var. Alt yapıma güvenmediğim için 24 mbps paketini aldım ne olur ne olmaz diye. Bu hızı alcağımdan bile şüpheliydim. Ama aldığım veriler gayet hoş. Sizce bu hat değerleriyle 50 mbpsyi görürmüyüm.(Alt yapı sorgulattığımda...
  4. SharpDagger

Yardım Modem arayüzündeki hız doğru mu ?

Arkadaşlar speedtestte hızımı test ettiğimde 23 mbps civarında çıkıyor. Ama modem arayüzünde bilgisayarıma verilen hıza bakmak için girdim ve bu görselle karşılaştım. 6mbps yazıyor altta. Hangisi doğru modemin arayüzündeki mi yoksa speedtesteki mi ? (Kusura bakmayın bilmedğim herşeyi...
  5. SharpDagger

Öneri Adls2'den Vdls2'ye geçiş sonrası değişen hat değerleri

Arkadaşlar adls2 bağlantı kullanırken ki hat değerlerim ve vdls2 bağlantı kullanırken ki hat değerlerimi paylaşmak istedim. ADLS2: VDLS2:
  6. SharpDagger

Türk Telekom Ev İnterneti Randevusu

Arkadaşlar TT nin ev internetine 7 Nisan'da başvurdum. Corona sebebiyle yoğunluktan dolayı geç geliyorlar denildi. 23 Nisan a randevu verdiler. Sorum şu randevu zamanında gelir mi kurulum ekipleri ?
  7. SharpDagger

Yardım Önceki İSS nin ankastre kutusundaki kabloları ne yapayım ?

Arkadaşlar Vodafone net internetim vardı onun aboneliğini iptal ettiririp Türk Telekom a başvurdum. Şimdi binanın girişindeki ankastre kutusundaki vodafonenin kablolarini ne yapayım? TTnin kurulum ekibi onları halleder mi ?
  8. SharpDagger

Yardım Hat değerlerim düştü

Arkadaşlar bugün sabahtan beri internet kesilmişti. Bu gece internet ışığına baktım yanıyordu ama internet yoktu. Hat değerlerime baktığımda çok feci bir düşüş vardı. İnternet kesintisinden önce ve sonra hat değerlerim bunlar: ÖNCE: SONRA: Sizce neden böyle düştü ?
  9. SharpDagger

Vodafone Net Abonelik İptali

Arkadaşlar ben 2 3 gün önce Vodafone şubesine abonelik iptali için gittim. Sistemlerinin çalışmadığını abonelik iptali formunu kimlik fotokobisiyle fakslamamı söyledi. Bende formu doldurup herhangi bir kırtasiyede faksladım. Ama o an kimlik fotokobimi fakslattırmayı unutmuşum. Şimdi tekrar...
  10. SharpDagger

TTnet zamanında gelir mi ?

Arkadaşlar TTnet ev internetine başvuru yaptım ayın 23' ü 13.00-18.00' a randevu aldım( ben almadım şubede başvuru yaparken gelen mesajda böyle yazıyordu). TTnet kullanıcılarına sorum sizin randevunuzda zamanında geldiler mi sorun yaşadınız mı ?
  11. SharpDagger

Pingi etkileyen etkenler

Sizce pingi ne etkiler sanrtal ile eviniz arasındaki mesafe mi en çok etkiler ? Gibi milyonlarca soru.
  12. SharpDagger

TTnet'in kurulum ekibinin vereceği ethernet kablosu

Arkadaşlar aranızda TTnet'li olan var mı ? Nasıl bir ethernet kablosu veriyorlar modemin yanında ?
  13. SharpDagger

Hat değerlerim 24 mbps alır mı ?

Arkadaşlar TTnetin 24 mbpslik paketine geçicem. Sizce 24 mbpsyi sıkıntısız (yani şikayetlerde var ya 24 mbps paketim 10 mbps alıyorum) gibi olmaz demi ? İşte hat değerlerim:
  14. SharpDagger

Önceki İSS'nin kablolarını ne yapayım?

Arkadaşlar Vodafone Net'i bugün iptal ettirmek üzere gittim abonelik iptali formunu doldurup faksladım. Büyük ihtimal bir kaç gün içerisinde aboneliğim iptal olur. Peki aboneliğim iptal olduğunda binamın girişindeki Vodafone Net'in kablolarını ne yapacağım?
  15. SharpDagger

Hat Değerlerim Nasıl

Arkadaşlar ben TTnetin 24 mbpslik paketine geçmek istiyorum. Sizce hat değerlerim nasıl? 24 mbps hızı sorunsuz alır mıyım ?
Top Bottom