Arama sonuçları: *

1. Y

abonelik fesih nasıl yapılr

merhabalar benim 7 mayısda tahhütüm bitiyor ve yeni bir sözleşme imzaladım ben normalde adsl internet kullanıyorum ttnetin dsmart la imzaladık vdsl 24 mbps o da ttnet ama daha ucuz biz şimdi 7 mayıs ta tahhüs bitiyo e devletten abone fesih yapmamız gerekiyor galiba biz yeni sözleşme...
  2. Y

Ping Sorunu Yaşıyorum

merhabalar ben 16/08 adsl ttnet kullanıyorum 2 yıll tahhüt vardı 25 gün sonra bitiyo vdsl e geçicem ve lanet internetten kurtulucam ya arayüzden kullanıcı sınırını 1 yapıyorum sadece ben kablo ile bağlıyım zaten internet 1 kişi insta da dolansa bile 400 e çıkıyo şimdi sadece ben bağlı olmama...
  3. Y

Valorant donma sorunu

merhabalar benim internet ttnet 16 / 0.8 adsl wifi ve ping yokken bile beni izleyenlerde donuyomuş gibi gözüküyo fps 200 300 alıyom internetin altyapısı kötü o yüzdenmi acaba
  4. Y

wifi ye kablo ile bağlanıyorum ama yinede ping var

Merhaba ben 16 mbps ttnet kullanıyorum ve ping sorunu var mesela ethernet ile bağlanmam rağmen 1 kişi youtube falan açtığında internet gidiyo halbuki kabloyla bağlanan kimse yok yani wifi ile bağlanan neden beni etkiliyo buna bir çözüm varmıdır acaba mesela bizimkiler netflix izliyo valorantta...
  5. Y

Fiber altyapı sorunsalı

Arkadaşlar merhaba ben şahsen 2020de uçan araba olur diye düşünürdüm halbuki daha fiber İnternet bile getirmediler İstanbul Esenyurt ta oturuyorum başvuru falan mı yapmak gerekiyor İnternet rezillik Bi csgo oynayayım diyorum ping 250den aşağı düşmüyor 500lerde dolanıyor nasıl yapılır bu başburu
Geri