Arkadaşlar geçenlerde format attım ve format attıktan sonra ethernet kablosuyla internete bağlanamamaya başladım. Masaüstü bilgisayar olduğu için wirelessda bağlanamıyordum.Ama sonradan TP link in ürününü kullanmaya başladım ve wirelessin çalıştığını gördüm. Ethernet kablomda sorun yok ama...
Arkadaşlar ben formattan önce kablolu bir şekilde kullanıyordum interneti ama format attıktan sonra o çalışmamaya başladı.Bende kablosuz bağlandım ve oldu. Ama ping artışlarından dolayı kablolu kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim? Ethernet Driverı da indirdim ama olmuyor.
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ancak attıktan sonra internetin olmadığını fark ettim.BİOS tan vs biraz uğraştım fakat olmadı. Realtek LAN driverını indirdim fakat o da işe yaramadı. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar internet hızım iyi fakat Free Download Manager dan bir şey indirirken 600KB/s ile indiriyor ve bunun yüzünden indireceğim şey 12 saatte inecek diyor.Nasıl arttırabilirim.Unlimited yapıyorum ama yok hala aynı yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bilgisayarımda izlerken gayet kaliteli ama YouTube'a yükleyince görüntü çok daha kötü oluyor.OBS'te 50000kbprs bit hızıyla kaydediyorum ama hala kaliitesiz oluyor.Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
arkadaşlar ps4'üm var ama hdmi çıkışında bir tutuşmazlık var sadece kablonun ucunu hdmi ın içindeyken oynatınca görüntü geliyor ve sonra yeniden gidiyor bu sorunu çözebilir miyim?
1593336460
arkadaşlar lütfen bilen varsa yardım edebilir mi?