Arama sonuçları: *

1. MIFFYamakopekismidegil

Masaüstü bilgisayara ethernet kablosuyla bağlanamama sorunu

Arkadaşlar geçenlerde format attım ve format attıktan sonra ethernet kablosuyla internete bağlanamamaya başladım. Masaüstü bilgisayar olduğu için wirelessda bağlanamıyordum.Ama sonradan TP link in ürününü kullanmaya başladım ve wirelessin çalıştığını gördüm. Ethernet kablomda sorun yok ama...
  2. MIFFYamakopekismidegil

İnternetin kablosuz çalışması ama kabloyla bağlayınca çalışmaması.

Arkadaşlar ben formattan önce kablolu bir şekilde kullanıyordum interneti ama format attıktan sonra o çalışmamaya başladı.Bende kablosuz bağlandım ve oldu. Ama ping artışlarından dolayı kablolu kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim? Ethernet Driverı da indirdim ama olmuyor.
  3. MIFFYamakopekismidegil

Format attıktan sonra internet gelmemesi.

Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ancak attıktan sonra internetin olmadığını fark ettim.BİOS tan vs biraz uğraştım fakat olmadı. Realtek LAN driverını indirdim fakat o da işe yaramadı. Ne yapmam lazım?
  4. MIFFYamakopekismidegil

FDM'dan bir şey indirirken çok yavaş indiriyor

Arkadaşlar internet hızım iyi fakat Free Download Manager dan bir şey indirirken 600KB/s ile indiriyor ve bunun yüzünden indireceğim şey 12 saatte inecek diyor.Nasıl arttırabilirim.Unlimited yapıyorum ama yok hala aynı yardımcı olursanız çok sevinirim..
  5. MIFFYamakopekismidegil

900P yayın kaç bitrate olmalı?

Arkadaşlar 900p yayın kaç bitrate ile olur rahatça? 5.5k upload alıyorum.5k bitrate ile 900p yayın açılır mı?
  6. MIFFYamakopekismidegil

YouTube'a videoyu yükleyince görüntü çok kötüleşiyor.

Bilgisayarımda izlerken gayet kaliteli ama YouTube'a yükleyince görüntü çok daha kötü oluyor.OBS'te 50000kbprs bit hızıyla kaydediyorum ama hala kaliitesiz oluyor.Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  7. MIFFYamakopekismidegil

İtopya'ya giremiyorum

Error 522 veriyor sizde bir dener misiniz? tek bende mi girmiyor
  8. MIFFYamakopekismidegil

HDMİ kablosunda tutuşmazlık

arkadaşlar ps4'üm var ama hdmi çıkışında bir tutuşmazlık var sadece kablonun ucunu hdmi ın içindeyken oynatınca görüntü geliyor ve sonra yeniden gidiyor bu sorunu çözebilir miyim? 1593336460 arkadaşlar lütfen bilen varsa yardım edebilir mi?
  9. MIFFYamakopekismidegil

5,6 mbps upload ile kaç bit basmalıyım?

4200 bit iyi midir 1592069648 yayın için bu arada
  10. MIFFYamakopekismidegil

Upload hızları

Arkadaşlar 50mbps internette ortalama kaç upload alınır? 100mbps internette ortalama kaç upload alınır?
  11. MIFFYamakopekismidegil

Video çekmenin internetle ilgisi

Arkadaşlar internet hızım yavaşsa sadece videoyu YouTube'a yüklerken mi sorun yaşarım?
Top Bottom