Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

İnternetten tam verim alamıyorum.

Arkadaşlar TT fiber 200-20 paket kullanıyorum. Speed test de 225mbps download 25-30mbps upload alıyorum. bBu değerle saniyede 28mb indirme yapmam lazım ama ben hiç bir yerde 23-24 ü geçemiyorum. Steamden baktığımda da 190mbps ile indiriyorum maksimum. Normal de çok takmıyordum fakat bir çözümü...
  2. RevenKalr

Yeni bağlanan internet şifre yanlış hatası

Selam arkadaşlar 8 ayın sonunda fiber internetim bugün bağlatıldı, bilgisayara cat6 kablo ile taktım hızlar normal İP adresinden şifre değiştirip telefon a veya televizyona internet bağlamaya çalıştığımda şifre yanlış hatası veriyor. Modemin üstündeki şifreyi denedim o da olmadı. Nasıl...
  3. RevenKalr

Indirme yaparken 5000 ping aliyorum

Arkadaslar turktelekom kullandigim zaman da boyle bir sorun yasamiyordum, Steam den kisitlama yapmadan sorunsuzca oyun indirebiliyordum. Suan turknet kullaniyorum ve steam den oyun indirdigimde hizi sinirlamazsam baska hic birsey yapamiyorum discordda 5000ping gozukuyor ve arkadaslarla...
  4. RevenKalr

Ttnet internet gidip gidip geliyor

Arkadaslar yillardir ttnet kullaniyorum bir sikinti yasamamisdim ki dunden beri her 2-3dk da bir modemin internet ve adsl isigi sonuyor bir sure sonra tekrsr gelip gine gidiyor. Islerim var yapamiyorum bunu daha once yasayan cozumunu bilen var mi?
  5. RevenKalr

İnternetim hızlı ama yayın izleyemiyorum

speedtest yaptım hızlar bu şekilde çıktı Twitch den 1080p yi bırak 480p de bile yayın izlerken donmaya başladı dün başladı bu olay. nasıl düzeltebilirim çözüm fikriniz var mı int e reset attım düzelmedi.
Top Bottom