Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

2.5 Aydır İnternetim Yok Allah Aşkına Yardım Edin

Dostlar 2 kere daha konusunu açmıştım ama yok adamlar gelmiyolar her yeri aradım her yeri kimse gelmiyo. Kablo getirip kablo bağlayacaklar onun için 2.5 aydır bekliyorum. Ataşehir belediyesi,Cimer,Beyaz masa, btk, Türk Telekom, Türknet. Hepsini aradım hepsi Türk Telekoma yönlendiriyo, Türk...
  2. Sagopa Kajmer

2 Aydır İnternetim Yok

Herkese iyi sabahlar dostlar, 1 ay önce yine bir konusunu açmıştım internetim yok diye ama iş artık çığrından çıktı. Adamlar sokağımızda kopan kabloyu yapmak için 2 aydır gelmediler. Yapmadığımız şey kalmadı. Cimere,btkya, Türk Telekoma, Türknete her yere şikayet ettik ama ne gelen var ne giden...
  3. Sagopa Kajmer

Fiberoptik Kablo Geldi Ama Çekilmedi?

Dostlar en son internet kablolarını koparmışlardı ve bir ayın sonunda yapmaya geldiler. Komşunun hattından yeni hat çektiler ve fiberoptik Kablo getirdiler. Bunu bağlamadılar yarın gelecek adam siyah kablo çekecek dediler fiber kablo istesek gelir mi bilmediğimden soruyorum
  4. Sagopa Kajmer

2 Haftadır Binada İnternet Yok

Dostlar 2 hafta önce suyumuz az akıyor diye iskiyi çağırmıştık gelip evimiz önünü kazıp boruları değiştirdiler buraya kadar sorun yok. Ancak kazı yaparken yanlışlıkla internet kablolarını kopardılar,bu bir kere daha böyle olmuştu onu o gün düzeltmişlerdi ancak bu 2 haftadır düzeltilmedi...
  5. Sagopa Kajmer

Modem Odama Çok Uzak Ne Yapabilirim?

Dostlar modeminiz amcamlar ile birlikte kullandığımız için bina kapımızın dışında duruyo (daire kapısı) ve benim odamla arasında bir sürü duvar ve mesafe var kabloyu alıp direkt çekebilirim ama bu seferde çok kötü bi görüntü oluyo o yüzden yardım edin bunu nasıl yapabilirim
Geri