Arama sonuçları: *

1. Mithril

Zte h298a Router kurulumu.

Bugün 2. El olarak zte h298a v9 aldım Router olarak kullanmak için ama bir garip çalışıyor yada ben ayarlayamadım cihazı. Cihazı köprü moduna alıyorum ama bazen lan portları internete bağlanmıyor bazen wifidaki cihazlar internet yok uyarısı veriyor bazen hiç internete bağlanmıyor. Acaba benmi...
  2. Mithril

Yardım Bir pc den başka bir pc ye büyük veri aktarmak.

Bir pc den başka bir pc ye oyun aktarmak istiyorum ve duyduğuma göre en hızlı yöntem lan üzerindenmiş ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba? Bu arada bir bilgisayar win 10 diğeri win11
  3. Mithril

Televizyonda proxy girme

Ben internete vpn ile giriyorum ve bu interneti paylaşmak istediğim every proxy denen bir programı kullanıp paylaştığım cihazdada wifi da proxy girerek bu interneti kullanabiliyorum. İş televizyona gelince onun wifi ayarlarında proxyi bulamadım acaba ben buna nasıl proxy girebilirim tv Android...
  4. Mithril

Yardım Mobil oyunlarda Wifi da ping sorunu

Mobilden oynuyorum speed testlerde ve oyunların lobilerinde ping olarak sorun yok ama oyuna girdiğim anda pingim 160ms in altına inmiyor. Speed testlerde 30ms avrupa server li oyunlarda ise lobide 65-100ms arası alıyorum. Mobil internet ile denediğimde ise speed test ve lobide ne çıkıyor ise...
  5. Mithril

WiFi da 5ghz i 2.4ghz yapmak

100 mbps internet kullanıryoruz ama evde çok fazla kişi interneti kullanıyor o yuzden 100mbps den verim alamıyoruz(enazından ben). Evdeki neredeyse bütün cihazlar 2.4 ghz e bağlanıyor ben dahil. Sorum ise şu modem üzerinden 5ghz i 2.4ghz e çevirisem (yani ac formatını n çevirirsem) ve sadece...
  6. Mithril

5ghz i kapatmanın zararı?

Modem dual band destekliyor evde dual bandı kullanabilen sadece 2 cihaz var(Biri sadece internet anlamında youtube yi açan onuda en fazla 720p 30fps açan bir televizyon diğeride internette çok ağır işler yapılmayan bir telefon) acaba 5ghz ağını kapatırsam 2.4ghz ze herhangi bir katkısı olurmu?
  7. Mithril

Kablosuzda büyük problem

100/8 Bir internet kullanıyorum kablolulda bu hızın tamamını gayet iyi bir şekilde ping veya kopma olmadan alabiliyorum ama wifi için bunları söyleyemeyceğim. wifida çok büyük problemlerim var. kimse bağlanmadığında gece saat 5 falan 80 mbps aldığım hatırlıyorum ama bu kesinlikle gün içinde...
  8. Mithril

Wifi da droplar

internete telefondan bağlanıyorum ve çok fazla drop yaşıyorum sürekli kesiliyor internet gitmiyor bir anda hızım 1mbps kadar düşüyor daha eski olan cihazlarda denediğimde pek bir sıkıntı olmuyor 100mbps kullanıyoruz kimse girmediğinde bu hızları mobilde görüyorum. gerçekten twitch den bir yayın...
  9. Mithril

5ghz bandına bağlanamıyorum

bu gün yeni internet bağlattık ve modemde dual band desteği vardı ama evde neredeyse hiçbir cihaz dual band desteklemedediği için kullanamıyor acaba dualband olmadan 5ghz wifi ye bağlanmanın yolu yokmudur
Top Bottom