Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Yardım Internet kablosuna kus carpti

Evet telefon direğinden gelen internet kablosuna büyük bir kuş çarptı ve internetim o andan itibaren iptal. Issyi aradım teknik ekip göndereceğiz dediler. Bu gibi durumlarda ne gibi hakkım olabilir. Misal kullanamadığım gün kadar para iadesi olur mu sonuçta benden kaynaklanmayan bir sorun var...
  2. Yasin / EsquaReD

Yardım İnternet bağlı olduğu halde kullanamıyorum

Arkadaşlar telefonla wifi ile bir ağa bağlıyım. Googleden speed test yaptığımda 30mbps hız alıyorum fakat insta youtube face falan hiçbirinde sayfaları yenilemiyor. İnternet yokmuş gibi youtube da video açıyorum oynatmıyor. Ama googleden bir şey araştırıyım o zaman açıyor. Bu sorun nedir ne...
  3. Yasin / EsquaReD

İnternet hızımı tam kullanamıyorum

Arkadaşlar internet kablosuz olarak 45mbps hız alıyorum fakat bu hız youtube da 1080 60fps sabit izlemesi lazım hatta 4k 60 ı bile iletebilir bu hız. Fakat ben 480p de zor izliyorum. Sadece youtube da oluyor. Diğer uygulamalarda iyi kullanıyor interneti. Çözümü var mıdır.
  4. Yasin / EsquaReD

Wi-Fi ye bağlanamıyorum yardım

Merhabalar Arkadaşlar daha önceden kullandığım wifi yi bugün 4-5 saatlik bakıma girdikten sonra kullanamamaya başladım. Aşağıya resim bırakıyorum durum bu şekilde. Böyle kalıyor hiçbir şekilde bağlanmıyor.
Top Bottom