Arama sonuçları: *

1. G.O.A.T.

Yardım İnternet hızım ölmüş durumda.

PC'm garantiden gelmiş bulunmakta ve ethernet bağlanmama sorunu da giderilmiş, ancak internet hızım wi-fi da 25mbps Download - 5mbps Upload iken kabloluda 0.80 Download 5 Upload. Sebebi nedir acaba, zamanla düzelebilecek bir şey midir?
  2. G.O.A.T.

Ethernet Kablosu Takılı Ama PC Ağa Bağlı Değil Görünüyor?

@alpolojix / Leroxy Wi-Fi çalışır durumda. Ancak ethernet kablom PC'ye takılı olmasına rağmen PC internet yok gösteriyor. Dün çalışıyordu, acaba ne olmuştur?
  3. G.O.A.T.

Yardım Fortnite'da Dayanılmaz Derecede Artan Pingim?!

Arkadaşlar ookla ve türk telekom hız testlerinin aşağıya sslerini bırakıyorum. Fortnite'da pingim 1-2sn oluyor çok rahat ve monitöre kafa atacak kadar keyifsiz oluyor. Neden olabilir? @Linux @alpolojix
  4. G.O.A.T.

Ethernet Kablosu Önerisi?

arkadaşlar anakartımda wi-fi alıcısı yok usb ile olan alıcı da almak istemiyorum kalitesine güvenemiyorum direk ethernet kablosu yardımıyla internete bağlanacağım. hiçbir özelliğini bilmiyorum bu kabloların hız falan neye göre oluyo bilmiyorum o yüzden size danışayım dedim. öneride bulunabilir...
  5. G.O.A.T.

İnternete girerken açılan bu sayfa

arkadaşlar bizim bağdaki internette var bu sadece evdekinde yok böle bişi şimdi bağ modemine bağlandıpımda bazen direk bağlıyo bazen de bu geliyo tel. a da bildirim geliyor wi-fi de oturum aç diye bu sefer forumda bi konudayken ana sayfaya dönüyodum o arada geldi devama basınca da u huawei şeysi...
Geri