Arama sonuçları: *

1. G

Yardım İnternet hızım ölmüş durumda.

PC'm garantiden gelmiş bulunmakta ve ethernet bağlanmama sorunu da giderilmiş, ancak internet hızım wi-fi da 25mbps Download - 5mbps Upload iken kabloluda 0.80 Download 5 Upload. Sebebi nedir acaba, zamanla düzelebilecek bir şey midir?
  2. G

Ethernet Kablosu Takılı Ama PC Ağa Bağlı Değil Görünüyor?

@alpolojix / Leroxy Wi-Fi çalışır durumda. Ancak ethernet kablom PC'ye takılı olmasına rağmen PC internet yok gösteriyor. Dün çalışıyordu, acaba ne olmuştur?
  3. G

Yardım Fortnite'da Dayanılmaz Derecede Artan Pingim?!

Arkadaşlar ookla ve türk telekom hız testlerinin aşağıya sslerini bırakıyorum. Fortnite'da pingim 1-2sn oluyor çok rahat ve monitöre kafa atacak kadar keyifsiz oluyor. Neden olabilir? @Linux @alpolojix
  4. G

Ethernet Kablosu Önerisi?

arkadaşlar anakartımda wi-fi alıcısı yok usb ile olan alıcı da almak istemiyorum kalitesine güvenemiyorum direk ethernet kablosu yardımıyla internete bağlanacağım. hiçbir özelliğini bilmiyorum bu kabloların hız falan neye göre oluyo bilmiyorum o yüzden size danışayım dedim. öneride bulunabilir...
  5. G

İnternete girerken açılan bu sayfa

arkadaşlar bizim bağdaki internette var bu sadece evdekinde yok böle bişi şimdi bağ modemine bağlandıpımda bazen direk bağlıyo bazen de bu geliyo tel. a da bildirim geliyor wi-fi de oturum aç diye bu sefer forumda bi konudayken ana sayfaya dönüyodum o arada geldi devama basınca da u huawei şeysi...
Top Bottom