Arama sonuçları: *

1. leroxy

1 Saat Boyunca Yaşadığım Kopma Sorunu

Sanırım hattım bunu adet edindi. Ayda bir kere benim internetimin anasını ağlatacak. Düzenleme: Başlığa Telekom yazdım ki siz canım eleştiriciler konuya toplanın diye. Saat 14.03 Civarında dc sunucusundan VALORANT Yayını yaparken yeni bir maça girdim ve maç başlangıcında harita yüklenmedi...
  2. leroxy

Yaşadığım Ping Uyuşmazlığına Çözüm Arıyorum.

Telekom'dan kıyak :D Normalde 200ms olan 2.Aşama ping değerleri 10ms'e gerilemiş. Tüm süreç boyunca da ping değerleri çok iyi. @mertkuskapan Ancak oyuna girdiğim zaman bırakın 30-40'ı 50'nin yakınına bile yaklaşamıyorum. Sunucu durumlarına eriştiğimde EU West 70ms civarı (oyun içi aldığım ping)...
  3. leroxy

Yardım Valorant'a Bağlanamıyoruz.

Valorant'ın 185.40.65.1 IP Adresli sunucusuna bağlanmada iki türk telekom kullanıcısı olarak sorun yaşıyoruz. Sizden bir isteğimiz var. Tracert Testiniz Ve Ping Testiniz. Lütfen CMD Girin. tracert 185.40.65.1 Yazıp enter'a basın. ve test sonucunu Trace complete dedikten sonra ekran...
  4. leroxy

Hat Değerlerim Normal Mi ?

evet dostlar. bulunduğum binanın yapımı 2012'de tamamlandı. bina 7 katlı, ben 2. katta oturuyorum. internet hizmetimi standart telefon kabloları üzerinden alıyorum. splitter kullanmıyorum. paketim 24mbps down 5.7up anlık 7-9 ping. normalde 2.9 up ama türk telekom 1 aylık arttırdığı için...
  5. leroxy

VDSL 2 Hat Değerlerimde Sorun Var Mı ?

bina 87mbps destekliyor. ben 24 kullanıyorum. karantinadayken (nisan mayıs gibi) ankastreye cihaz bağladılar bu sayede 60 destekleyen bina 87 destekli oldu. bina 2012 yapımı, 2. katta oturuyorum klasik telefon hattı kullanıyorum. yakın zamanda cat 5 veya cat6 ile yeni hat çekmeyi düşünüyorum...
  6. leroxy

Daire Uydu Kutusundan 2 Kat Aşağıya CAT5 Kablo

Merhaba, internet hizmeti aldığım hat telefon hattı. binam 87mbps destekliyor ancak daireme gelen kablolar kötü olduğundan 24 üzeri çıkamıyorum. daire kapısının üstünde ufak bir kutu var. buradan telefon ve uydu kabloları geçiyor. gördüğüm kadarıyla kabloların geçtiği kanal geniş. elektrik...
  7. leroxy

Yardım Daire İçi Kablolama Değişimi

merhaba, gelen kablolarda hız kaybı olduğundan ve yüksek hızlarda ciddi kesinti ve dalgalanmalar yaşandığından değiştirmem lazım. ben söylemiyorum telekomcular söylüyor. 50lik pakete geçmem lazım işim gereği. iki seçeneğim var. ya 60-70metrelik cat6 kablo alıp telefon kablolarıyla uyumlu şekilde...
Geri