Arama sonuçları: *

1. W

wifi 6 modem ping sorunu (ethernet ile)

Yaklasık 6 ay önce Superonline 100 Mbps internetten Superonline 200 Mbps internete geçiş yaptım. Geldiler modemi yeni ve daha iyi diye Wi-Fi 6 modemle degiştirdiler. Fakat o zamandan bu yana anlayamadıgım bir sekilde 15-20 dk aralıkla saniyelik pingler giriyor. İnternette gezerken YouTube'da...
  2. W

wifi 6 modem anlık ping (kablolu baglantı)

Yaklasık 6 ay önce Superonline 100 Mbps internetten Superonline 200 Mbps internete geçiş yaptım. Geldiler modemi yeni ve daha iyi diye Wi-Fi 6 modemle degiştirdiler. Fakat o zamandan bu yana anlayamadıgım bir sekilde 15-20 dk aralıkla saniyelik pingler giriyor. İnternette gezerken YouTube'da...
  3. W

ethernet kablosu birleştirici

elimde 2 tane 10 metre ethernet kablosu var bunları birleştirebilirsem bilgisayara ulaşıyor internette bikac aparat buldum ama tam emin olamadım cogunda adsl yazıyor turkcell fiber kullanıyorum kablolarda cat6. şimdi sorum adsl yazanlara taksam çalışırmı çunku fiber başlıklı öyle bir ürün yok...
  4. W

asus usb n 14 ping

asusun usb n14 wifi alıcısını kullanıyorum fakat böyle sorunlar var sorun cihazda ama kronik falanmı bilemedim yoksa bendemi var kabloyla baglarken sıkıntı yoktu simdi kablo çekemiyorum bilgisayara bunu kullanmak zorundayım nasıl duzeltebilirim önerilerinizi beklyiorum
  5. W

asus n-14 wifi alıcısı(anlık ping) yardım

arkadaşlar bu asus n14 wifi alıcısını 1 yıl kadar oldu alalı fakat bi sorun var loldeyken denk geldim birçok defa ping saniyelik 200 300 oluyor geri iniyor buda can sıkmaya başladı bi 3-4 ay önce kabloluya gecmiştim fakat bugunlerde yer degiştirdik kablo yetişmemeye basladı mecbur taktım 2-3 gun...
Top Bottom