Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Yardım monitörüme bir şey oldu ?

hangi konuyu açıcamı bilemedim. bir sorun yokken durduk yere monitörde böyle şeyler geldi discorda girdim böyle oldu sonra googleda felanda oldu düzeldi sonra 1665429543 gene oldu napıcam ya neden oluyor 1665429572 pc yi kapatıp açıp geliyorum hemen
  2. TahaCel

Photoshop cs6 indiricem bu hatayı alıyorum ?

Okulda photoshop cs6 dersleri işliyoruz ,ben de evde çalışmak için indircektim orjinal sürüm alamıyorum param yetmiyor aylık ödeyemem anlarsınız diğer türlü indircem ama kurulum da bu hatayı alıyorum 4 farklı hata
  3. TahaCel

indirme hızım normal mi ????

hız testlerim normalde hep 80mbps 7.65 uploud alıyorum speedteste yapıyorum testleri millenicomun sitesinden de yaptım hızımda bişey yok normal millenicom kullanıyorum hiç bir sorun ama tek sorun sorumu bilmiyorum 35 40 mb lik bir dosyayı 4 -5dk da yüklüyor daha kısa olması gerekmiyor mu
  4. TahaCel

Yardım Yeni modem mi almam lazım?

2 gündür okulsis sayfasina giremiyorum derslere zar zor giriyorum linklerden 5 ders kaçırmışım yardım edermisiniz mobil veriyle siteye giriyor ama evdeki internetle girmiyor ama diğer her şeye rahat giriyorum okulsise girince sayfa bulunamadi diyor ama diğer arkadaşlarim giriyor çözümü varmı...
  5. TahaCel

Modem arayuzu hata veriyor

Modem arayüzünü girdim sonra yanlışlıkla cikis yapmadan ciktim tekrar girerken bu hatayi verdi nasil düzelticem
  6. TahaCel

50 mbps fiber steam ve epic gameste kaç mbs ile indirir

50 mbps dowland fiber steam ve epic gameste oyun indiriken kaç mb ile indirir
  7. TahaCel

Vpn acip foruma girersem olur mu

İnternette sıkontı var vpn ile girsrm sitelere olurmu
  8. TahaCel

Yardım İnternet var ama sitelere oyunlara girmiyor

Bu sorun pc dede telefondada var youtube ye giriyor diğer sitelere ama donanim arsivi foruma itopya sinerji ye girmiyor ve oyunlarada online giremiyorum pc den ama speed test yapabiliyorum yapiyorum normal neden böyle acill yardım
  9. TahaCel

Yardım Ping sorunu yardım??

Arkadaşlar telefondan pubg oynuyorum normal olmiyordu ilk kez ping cikti oynayamiyorum evde misafir olduğunda bile kaç kişi giriyodu ping olmuyordum evde kimse yok yine ping çözümü varmi
Geri