Arama sonuçları: *

1. kadiks

Yardım Upload hızımdaki dalgalanmalar

Merhaba, Bir kaç gündür upload hızım eskisi gibi olmuyor. Önceden 5.7 nin altına düşmüyordu lakin bu aralar testlerde test boyunca 4.6 civarında dolaşıp sonlara doğru 5 üzerine çıkıyor(5.02-5.20 gibi) Son zamanlarda neden bu kadar dalgalanıyor olabilir? @alpolojix / Leroxy Hocam siz de bir...
  2. kadiks

Yardım Yayın açarken donma sorunu!Yayın açanlar yardım edebilir mi?

Arkadaşlar benim internet sorunumla alakalı konulara kimse cevap vermiyor. Tekrar açıyorum. Yayın açana kadar internet hızlarım 23/5,7 Yayının 1. dakikasında donup kendiliğinden kapatıyor. Sonraki testlerim 7/0,2 oluyor. Drop olsa neyse ama direk atıyor beni.Kendi kendine kapatıyor. Neden böyle...
  3. kadiks

Yardım Yayın açarken drop yiyorum ve internet hızlarım çakılıyor.

Az önce yayın açmadan önce internet hız sonuclarım 23e 5.7 idi bende 3k bitrate ile 720p 30 fps verdim ama 648p verdi buna da şükür dedim 1. dakika dolduktan sonra droplar başlıyor komple gidiyor ve 1 2 gün boyunca internetim berbat hızlarda oluyor(8 down 0.02 upload). Yayın açamıyorum. Lütfen...
  4. kadiks

Yardım 18:00 dan sonra Hız Düşmesi!

Sorun zaten başlıkta paketimde herhangi bir hız azalması süreci yok. Bir kere azaldıgı zaman 4 5 gün akşamları hızım dibe çakılıyor ama ping olmuyor. Sebebi ne olabilir? Sabahları olmaması da ilginç
  5. kadiks

Yardım Türk Telekom Düşük Ping-Düşük Hız Sorunu

Merhabalar, Ekim 2020 den bu yana kullandığım Türk Telekom 24 down 6 up paketinden 2. kez Kötü değerler alıyorum. Konuyu biraz özetlemek gerekirse; Normalde 22 down 5.6 uploadın altına düşmeyen internetim, ilk kez 1.5 hafta kadar önce 4 gün boyunca akşamları aşırı fazla olmak şartı ile sürekli...
Geri