Arama sonuçları: *

1. Yasinn

Türk Telekom Paket Yükseltme

Arkadaşlar TT Hipernet kapsamında sokağa fiber dolap geldi. Bende paketi yükseltip geçiş yapacağım, hat değerlerine baktığımda snr marjının 13.4 olduğunu gördüm. Paketi yükseltirsek snr dahada düşer mi ? yoksa durum benden kaynaklı değilmidir. ankastreden gelen kablo türü cat5 kablo.
  2. Yasinn

TT'yi BTK'ya Şikayet Etmem

Arkadaşlar yaşadığım ping sorunlarına çözüm bulamayınca BTK'ya şikayette bulundum. Şikayetimin sonucunu ve sorunumun çözülüp çözülmediğini belirteceğim, umarım bu konu ile size bir yol göstermiş olurum. (Defalarca TT'ye şikayet ettim bir sonuç alamadım en son çare bu kaldı.)
  3. Yasinn

Ping sorununu Tracert ile tespit etme

Arkadaşlar daha öncede konu açtım ancak sallanmadı. Ekleyeceğiö tracert komutundan pingin neyden kaynaklandığını söyleyebilirmisiniz ? Türk telekom ısrarla kendilerinde sorun olmadığını bildiriyor ancak sorun bende değil tesisatı yeni değiştirdim modemimdede sıkıntı yok.
  4. Yasinn

Ping Problemini Tespit Etme

Arkadaşlar internetimde muazzam bir ping problemi var. TT kendisinden kaynaklanmadıklarını söylüyor ancak sorun benim tesisatımdada değil. Şu tabloya bakarak bir sonuç çıkarırmısınız ping nerelerde oluyor acaba ?
Top Bottom