Arama sonuçları: *

1. LenKys

Yardım bina kutusundan modeme gelen kablo montajı nasıl olur

binamdaki kutudan modeme gelen kablo hangi kablo nereye takılacak Gri olan binamdaki kutudan gelen siyah olan hazır üçlu modeme takılacak olan
  2. LenKys

Yardım Modem kablo baglantisi nasil olur

Hangi rengi hangisine baglicam (Açık gri hat kablosu koyu gride modemle gelen)
  3. LenKys

Çözüldü✓ internetim bir anda koptu

internetim bir anda koptu modemde ilk 5 dk internet ışığı hic yanmadi şimdi kırmızı yanıyor Türk Telekom alt yapisi ile Türk net kullaniyorum Türk nete arıza kaydı actim bana şunu gonderdiler acaba bana sorun cikarirmi
  4. LenKys

Dsl kablosunu nasil değistiririm

Türk telekom alt yapısı ile türk net müşterisiyim apartmanin girisinden balkondan gri bir dsl kablosu çekip internete baglaniyorum duvarin icınden hat felan gecmiyor neyse bu kablo koptu 1 ay önce şehir disina oldum icin ilgilenemedim türk nete kabolun koptu hakkinda bilgi verdim ve bana türk...
  5. LenKys

ZYXEL MODEM ARAYÜZÜNDE UPNP AÇMA

FS 19 da online bağlantı sorun yaşıyorum sadece evimdeki internette yaşıyorum telefonumdaki interneti açınca sorun olmuyor attım linkte modem ara yüzünden upnp açmam gerekti söyleniyor ama zyxel modem ara yüzünden nasıl upnp açabilirim. 1617804338 @Abdullah Hacıgül 1617804495 @Mehmet Yılmaz...
Top Bottom