Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Yardım Foruma giremiyorum (vpn ile girebildim anca).

Bu hatayı alıyorum. Anca vpn ile giriş yapabildim yardım edebilir misiniz? 1614538007 modeme res attım girdim
  2. BSTXN

İnternetimde garip sorun var?

Arkadaşlar youtube'a sıkıntısız girebiliyorum, discordda bazı kanallara girerken rtc bağlanılıyor diyo hat yok diyo bazı kanallara sıkıntısız giriyorum, oyunda ping yok discordda ping yok hız testine giremiyorum, modeme pc'ye res denedim düzelmedi yardım lütfen. Forumda da sıkıntı yok.
  3. BSTXN

5 upload'a kaç fps, bitrate, çözünürlük verebilirim?

Drop vs. olsun istemiyorum kaliteli şekilde orta seviye kullanabilceğim değerler nedir?
  4. BSTXN

Pingin 14 olması normal mi?

Kablo aldım çok fazla sorun yaşadığım için, artık hiç ping girmiyo ama bu hız testindeki pingin 14 olması normal mi? 5-6 olması lazım değil mi?
  5. BSTXN

Cat5E sıkıntı çıkarır mı?

. beyaz cat6 bulamadığım için bunu almayı düşünüyorum, cat5e sıkıntı çıkarır mı?
  6. BSTXN

Bu internete ne yapmam lazım?

İnternet normal hızında iyi giderken oyunlarda bi anda 500-1000 pinglere çıkıyorum, tam yüksek ping varken hız testi yaptım böyle çıktı 5 kere aradık superonline'ı bugün modemi değiştirdiler hala bu şekilde.
  7. BSTXN

20 metre cat6 ethernet kablosu önerir misiniz?

20 metre cat6 ethernet kablosu önerir misiniz? (beyaz)
  8. BSTXN

Modemi bilgisayara salondan 20 metrelik kabloyla bağlasam sıkıntı olur mu?

Modem salonda duruyo tüm eve eşit dağılsın diye bilgisayara dark ın sinyal güçlendiricisiyle bağlıyorum ondan dolayı mı superonline dan dolayı mı bilmiyom 5 dakkada bi 10 20 saniyeliğine aşırı düşüyo internet pingim 2000 3000 lere çıkıyo modeme kabloyla bağlamayı düşündüm etki eder mi?
Top Bottom