Arama sonuçları: *

1. Mehmet

FTTB VDSL mi Fiber mi?

Dostlar FTTB fiber mi VDSL mi? FTTN ve FTTC VDSL diye biliyorum. FTTH gerçek fiber. FTTB nedir?
  2. Mehmet

Youtube sizde de çöktü mü?

Dostlar bende youtube siyah ekran kalıyor sizde bir problem var mı?
  3. Mehmet

Hat değerlerimde problem var mı?

Dostlar değerler ne alemde. Az önce oyundaydım ve 990+ ping vardı. Ek olarak Video bile açılmıyordu.
  4. Mehmet

Kablosuz kulaklık kullanılınca internet yavaşlaması

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar... Günde 5-6 kez internetim kopuyor. Ancak şöyle garip bir durum var ki internet sadece kablosuz kulaklık kullanılınca gidiyor. Daha basit anlatmak gerekirse evde heran gibi bir kişi kablosuz kulaklık ile görüşme, video falan izlediğinde internet, Wi-fi bağlı...
  5. Mehmet

İnternet hızım neden düşük çıkıyor?

Download 1mbps bile değil upload 6mbps :D Nasıl olabiliyor. 24mbps vdsl kullanıyorum. :D
  6. Mehmet

Rocket league Ping Sorunu!

Arkadaşlar Şimdi bir Rocket League rekabetçi gireyim dedim. Ping'den oyun oynayamadım. Sunucularda mı bir sorun var. Bu yeni gelen güncellemeden sonra ciddi derecede Ping sorunum var.
  7. Mehmet

Steam bağlantı sorunu.

Arkadaşlar şuan sizde de steam bağlantı konusunda bir sorun var mı? Pubg girdim bağlantı kesildi dedi , Rocket league girdim bağlantı koptu dedi. Şuan sizde de böyle bir sorun var mı?
  8. Mehmet

Cat 5 ve Cat 6 kablo

Arkadaşlar 24 mbit fiber pakete geçtim ancak cat 5 kablo kullanıyorum. Sizce Cat 6 alsam mı. Pingimde düşüş olur mu?
  9. Mehmet

Millenicom alınır mı?

Arkadaşlar millenicom almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Müşteri hizmetleri nasıl?
  10. Mehmet

Öneri Turk Telekom hipernet upload

Arkadaşlar turk telekom 24mbit hipernet pakete geçeceğim upload'ım kaç olur?
  11. Mehmet

Süper online iyi mi?

Arkadaşlar tahhutum bittigind TTNet disinda bir internet alacağım. Türknet bizim burada çok iyi değil. Yani turknet ve TTNet disinda bir internet önerir misiniz? özellikle ping sorunu var internette. Sizce hangi internet saglayicisi almalıyım.
  12. Mehmet

Yardım Sizce hangi internet sağlayıcısı almalıyım.

Merhaba tahhütüm bir kaç ay sonra bitece ve internet arayışına girimeye başladım. Aklımda türknet var yetkililere sordum oturduğum yerde 35mbps download alabilirmişim. Ama upload hakkında bilgi vermedi sizce türknet alınır mı?
Geri