Arama sonuçları: *

1. Batuw

16 mbps upload ile kaç bitrate yayın açılır ?

720p de maks kaç bitrate yayın açabilirim
  2. Batuw

OBS 3000 bitratetten sonra yayın donmaya başlıyor

arkdaşlar 18 mbps uploadım var ama 3k bitratden fazla verirsem yayın donuyor nedeni nedir acaba ? 1651081283 Koskoca forumda bir kişi bile anlamıyor mu
  3. Batuw

18 mbps upload ile yayın donuyor ?

Arkadaşlar 6000 bitrate ve 720p çözünürlük veriyorum sürekli drop yiyorum sebebi nedir ? R51600 af ile açıyorum valorant oyun
  4. Batuw

İnternet hızım birden artıp düştü

Arkadaşlar driver indiriyordum başladığında 2/3 sn 30mb/s hızla indirdi sonra 3 e düştü internetim 28/20 neden böyle oldu sürekli böyle tutma şansım varmı ?
  5. Batuw

UPLOADI DOWLANDA EKLEYEBİLİR MİYİM ?

Arkadaşlar GFN almayı düşünüyorum fakat hızım az kalıyor test aşşağıdaki gibi yeni bir internete geçmekteistemiyorum açıkçası uploadı dowlanda ekleyebilir miyim ?
  6. Batuw

İnterneti oyunlara kapatmak

Arkadaşlar ben liseye gitmeme rağmen ailem interneti oyunlara kapattiracak zaten okul açıkken pek oyun oynamam ama arasıra elbet girmek isterim genelde cs oynuyorum arasıra cs girmemin yolu var mı ?
  7. Batuw

Steam mi çöktü ? .

Arkadaşlar steamde bağlantı kesildi diyor arkadaşımdada öyle kontrol eder misiniz ?
  8. Batuw

28mbps indirme hızım var ama saniyede 1 mb iniyor ?

Arkadaşlar epic gamesden gta 5 indiriyorum ama 1mb saniye alıyorum speed test yapıyorum 28 mbps saniye çıkıyor yardım edermisiniz ?
Geri