Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Laptop internete wifi ile bağlanınca sorun oluyor?

Arkadaşlar laptopla kablolu bağlantı yapınca başkası modeme bağlı da olsa sorun olmuyor şuanlık.Ama laptop wifi ile bağlıyken üstüne başkası bağlıysa oyunlarda pingten oynanmıyor.Ben bu bilgisayarı kablodan kurtulmak için alıyorum fakat internetin yaptığı soruna bak.Çözümü yok mu bu saçma şeyin?
  2. Dusmax

Yardım Yayın açıyorum oyunda dalgalanma oluyor?

Arkadaşlar internet hızım 75/15 1080p60 yayın veriyorum fakat valorantta anlık lag giriyor.Bu sorunu nasıl düzelticem?
  3. Dusmax

Yardım İnternete Başkası Bağlanınca İnternet Uçuyor Sebeb?

Arkadaşlar türk telekom kullanıyorum 2 gündür teknik ekip eve geliyo sorun yok diyorlar.Sorun şu ben oyundayken internet kullanılmasa bile 1 cihaz bile bağlıyken pingim çıkıyor ciddi derecede.Türk telekom bu sorun bizlik değil yapabilecek bir şey yok diyorlar.Ve kendi taraflarında sorun...
  4. Dusmax

Yardım Upload hızı kısıtlama

Arkadaşlar Upload yapıyorum ve yapıyorken tüm cihazlarda internet erişimi gidiyor.Ben de sadece kendi telefonuma upload kısıtlaması yapmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?
  5. Dusmax

Yardım Altyapımız 0 mbps destekliyor?

Arkadaşlar neredeyse 2 yıldır İnternet alt yapımız vdsl 70 mbps destekliyordu çalışma olacağını söylediler hızı yükseltmek için.Ben de bakayım dedim ve speednette 0 mbps, türknette 1 mbps , millenicomda 16 mbps gösteriyor.Bu sorun niye böyle? Alt yapımızı adslye düşürmediler herhalde.
  6. Dusmax

Yardım Bant Genişliğim Daralıyor

Arkadaşlar internet bant genişliğim hep daralıyor ve internet yavaşlıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. Dusmax

Yardım İnternetim var gözüküyor ama gidiyor

Arkadaşlar internetim durduk yere bi anda gidiyor hiç bir siteye girmiyor internetle çalışan uygulamalar çalışmıyor hat değerlerime bakınca hiç bir sorun yok,hız azalması yok.Bu sorun yaklaşık 1 aydır var ve bir kaç gün önce müşteri hizmetlerini aradıktan sonra ciddi bir şekilde bu sorun arttı...
  8. Dusmax

Yardım Upload 7.5 ama upload kullanılmaya başlayınca pingim yükseliyor

Whatsapp yedekleme yapıyorken falan pingim çıkıyor önceden çıkmıyordu.
  9. Dusmax

Çözüldü✓ Pingim düşmüyor,hız değerlerim düşük (TürkTelekom)

Arkadaşlar Valorant'a giricektim baktım pingim var modemi kapattım bilgisayarı yeniden başlattım hala pingim var.Nasıl düzelticem?
  10. Dusmax

Çözüldü✓ WİFİ ışığı vs yanıyor WİFİ bağlantısı gözükmüyor

Arkadaşlar bilgisayarda falan var modemde de ışıklar yanıyor ama wifi telefonda gözükmüyor
  11. Dusmax

Yardım Her şeyi yaptım pingim düzelmiyor.TT'yi nereye şikayet edebilirim?

Arkadaşlar bildiğimiz Türk Telekom modemi kapatıp açtım, modemi 5 dakika kapalı tuttum, bilgisayarı kapatıp açtım yok düzelmiyor.Doğru düzgün bir internet sağlanmıyor.Bıktım ben bundan artık her şeyi denedim alt yapı sıkıntımın çözülmesi için yetti artık.Bu Türk Telekomu nereye şikayet edebilirim?
  12. Dusmax

Yardım Altyapım ADSL2 mi ?

Arkadaşlar burada ADSL2+ yazıyor ama benim alt yapım 14 destekliyor ve ben 8 alıyorum.Nasıl ADSL2 hizmetinden yararlanıp 32 MBPS'ye kadar dowload 6 MBPS'ye upload alıcam? Nasıl ADSL2'ye geçicem alt yapımın kesin hangi değerleri verdiğini nasıl öğrenicem TT'den
  13. Dusmax

Altyapı yükseltilmesi için imza nasıl oluyor?

Müdürlükler imza toplandığında veya o bölgeden birden fazla şikayetler olduğunda yükseltme yapıyormuş nasıl toplayacağım bu imzayı ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilir misiniz? @alpolojix / Leroxy
Top Bottom