Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Çözüldü✓ Fiber inter sürekli Los ışığı yanıp sönmesi

Arkadaşlar 4 gün önce gigafiber hizmetimi aktive ettim dün akşam aniden ont cihazında ki ışık kırmızıya döndü ve yanıp sönmeye başladı bugün gelip kabloların ucunu degistirdiler ve kullanmaya başladım ancak 3 saat sonra tekrar Los ışığı yanıp söndü bunun sebebi ne olabilir 3 saat internetim var...
  2. TeknoPiyon

Türknet gigafiber kopma problemi

arkadaşlar selam sizlerde de böyle mi bilmiyorum ama anlık kopmalar yaşıyorum yaklaşık 1 saattir speedtest sonuçları böyle geliyor bir problem mi var sizce ?, 1707056009 şuan tamamen upload çöktü
  3. TeknoPiyon

Port Problemi yüzünden internet paketi yükseltememek

arkadaşlar binamda fiber var ama aktif edilmedi ve şuan interneti 100mbps ye de yükseltemiyorum çünkü port yok bu problemi nasıl çözebilirim hani özellikle şuan fiberin aktif edilmesi iççin uğraşıyorum ama maalesef bu mümkün olmuyor şuanda ne yapmam lazım @Mehmet Yılmaz
  4. TeknoPiyon

İnternet bir anda gitti

Arkadaşla gece lodos esnasında binadaki 5 internette aynı anda kesildi ve tüm modemlerde bu uyarı var nedir nasıl çözülür PPPoE, PPPoA veya VPN doğrulaması başarısız
  5. TeknoPiyon

her 5 dakikada bir dsl ışığı gidiyor

Arkadaşlar evimdeki modemin dsl ışığı sürekli gidip geliyor ve sadece bugün böyle bir durumla karşı karşıya kaldım sizce nedendir Hat değerlerim: @Mehmet Yılmaz
  6. TeknoPiyon

Kopma sorunu ve snr margin değerinin sürekli değişmesi

arkadaşlar bugün 3 kere kopma problemi yaşadım şimdi dsl günlüğüne baktığımda snr margin sürekli değişiyor sorun neyden kaynaklıdır dün hiçbir sorun yoktu bugün kopma yaşıyorum kablo aynı yerde modem aynı yerde @Mehmet Yılmaz 1680960085
  7. TeknoPiyon

Yardım İnternetimde Aşırı Paket Kaybı Yaşıyorum

Hat değerlerim bunlar anlayanlar bakabilir mi @alpolojix sen de bakabilirsen kankam
  8. TeknoPiyon

Hat değerlerim sizce nasıl

arkadaşlar şu ES ne acaba hem onu öğrenmek hem bu değerleri daha nasıl iyileştiririm sizlerden onu öğrenmek istiyorum
  9. TeknoPiyon

Millenicom sürekli kopma problemi

arkadaşlar millenicomda son 3 haftadır aşırı fazla bir kopma problemi yaşıyorum modemde dsl ışığı sönüyor internet gidiyor 1 dk sonra geri geliyor destek talebi açıyorum hiçbir sorun çıkmıyor hani modem değişti değişen modemde daha fazla problem yaşıyorum millenicomda binada bir sürü hat var...
  10. TeknoPiyon

Modem bir anda kendi resetledi şuan download ve upload çöktü

herkese merhaba arkadaşlar Zyxel VMG1312-T20B modemi kullanıyorum ve modnmedim yoktu kendini sıfırlamış fabrika ayarlarına dönmüştü bende modem kurulmlarını yaptım tekrardan ancak şuan speedtest dahil hiçbir siteye girmiyor download ve upload çökmüş durumda ne yapmalıyım?
  11. TeknoPiyon

Yardım Millenicom Modem Değişimi Sonrası Ping Artışı

arkadaşlar millenicomun verdiği tp link modemi kullanıyordum 1 yıldır bu ay içinde elektriklenme probleminden kaynaklı bir problemden dsl ışığım sürekli kapanıp açıldığından değişim talepe ttim gelen modem zyxel VMG1312-T20B marka modelli modem di ancak oyunlarda normalde tp linkte aldığım ping...
  12. TeknoPiyon

İnternet hiz problemi

Arkadaşlar millenicom 35/6 paketi kullaniyorum suan download 0.86 upload 5.87 1 saat önce 32 dowload alirken bir anda cokmesinin sebebi nedir @alpolojix
  13. TeknoPiyon

Çözüldü✓ Taahhüt bitiminden 1 gun once numara tasinirsa ne olur?

Arkadaşlar turkcell ile olan teelfon taahhüt um bu gece bitiyor ama yarin ailem istanbula gidiyor bugunden numarami tasimam lazim zaten tasima 3 gun suruyor bugun numarami.tasisam ek bir fatura yansirmi ?
  14. TeknoPiyon

Yardım Millenicom modem sorunu !!!

Arkadaslar millenicomun verdigi modem baglanti kopup duruyor ve degisim talep ettim gelen modemde kendi kafasina gore reset atiyor ve int gidiyoe iade edip omni dsl aliyim dedim iade alamiyolar aldigim modem 17.gunde bağlantılar kopmaya baslamisti suan internet yok evimde iade rtmek icin thk...
Top Bottom