Arama sonuçları: *

1. climaxbae

Aralıklarla İnternetime Ping Giriyor! Ne Yapmalıyım?

internetime ara ara ping giriyor oynanmıcak seviyede 50 kere servis çağırdım adam birebir internet sağlayıcımız bunun için bişey yapamıyor dedi ben kendi çapımda napabilirim acaba bilgisayarla alakalı olabilir mi virüs vs kablolu bağlantı kullanıyorum
  2. climaxbae

Ani Ping dalgalanmalarini nasil cozebilirim?

resimdeki gibi ani ping dalgalanmalari yasiyorun kafasina gore yukselip iniyor bazen stabilken bazen bi maci kanser ede ede oynatiyor adama sıkıyorum sikmayi birakinca oluyor kablolu baglanti kullanıyorum bu sorunu nasil cozebilirim?
  3. climaxbae

İnternetim çok dalgalı napmam lazım

Arkadaşlar kablolu bağlantıyla 17mbps/3.9 uplaod alıyorum twitchde yayın yapıyorum 2000bitratede yayın veriyorum yani 2mbps uplaodla ama ara ara 600lere düştüğü için kötü bir görüntü oluşuyor sizce modem ya da kablo kaynaklı olabilir mi napmam lazım?
  4. climaxbae

Stabil bir internet bağlantısı için napmak gerek

twitch yayını yapıyorum 3.9a kadar upload alabiliyorum fakat yayını 2000 bitratede verirsem stabil oluyor yani 2uploadda daha stabil dropsuz bir internet için napmam gerek
  5. climaxbae

İnternet bağlantım 10-20dk bir kopuyor

Arkadaşlar ethernet kablosuyla bağlıyım bilgisayara internetim belki pingi düşürür vs diye complete internet repair kurmuştum fakat ara ara kopmalara sebep oldu cs'deyken bi anda internet gidiyor 5 sn sonra geliyor programı kaldırdım ama fayda etmedi hatta 2 kere formatladım. Formatlamadan önce...
Geri