Arama sonuçları: *

1. M

GOOGLE indirme hızı sorunu

100 Mbit internet ile saniyede 250 kb indiriyor. Bunu nasıl arttırabilirim?
  2. M

Yardım Modem Resetten Sonra İnternet Yok

Modeme reset attım ama şimdi internete bağlanamıyorum. LAN kablosunu taktım yine internet yok. Modem arayüzü bile açılmıyor.
  3. M

Yardım İnternet gidip geliyor yardım edin

Bu sabahtan beri modemin dsl ve internet ışığının gitmesiyle birlikte internet gidip geliyor. Comnet'e yazdım bağlantınızı kontrol edin dediler. Modeme reset attım ama değişen olmadı. Modem TTnetin verdiği vgm3312-b10b 1661503663 WLAN ve İnternet ışıkları hızlıca yanıp sönüyor.
  4. M

Yardım Interneti nasıl aktifleştireceğim?

Turknetten Comnete geçtim, mesaj olarak modem kullanıcı adı ve şifresi gönderdiler. Bunu nereye yazacağım? WiFi bağlanıyor ama internet yok. 1654714557 Yardımcı olabilecek olan yok mu? 1654714630 Modem kurulumunu yaptığımda "WPA Grup yenileme aralığı 0 ile 2........ arasında olmalıdır" şeklinde...
  5. M

Yardım İnternet gidip gidip geliyor!

Son birkaç gündür telefonlarda internet gidiyor, yani modemde internet var ama telefonlarda bağlantı kesiliyor ve tüm müdahalelere rağmen bağlanmıyor. 2 dk sonra kendi kendine tekrar bağlanıyor. Sağlayıcı Turknet. Telefonlar Xiaomi, Samsung, iPhone
  6. M

Turknet Bağlantım Stabil Değil

1 hafta önce destek kaydı da oluşturdum ama hala çözümlenemedi. İnternet hızım gün içinde çok dalgalı. 100'lük paket kullanıyorum.
  7. M

Hat değerlerim iyi mi? SNR yükseltebilir miyim?

Arkadaşlar gün içinde bazen internet hızım 1 Mb/s'nin altına düşüyor, modemi iki kere kapatıp açınca düzeliyor. Bunun nedeni snr midir?
  8. M

TurkNet'te Twitch donuyor

Yeni geçtim turknete. Hızı vs. gayet iyi ama twitchde yayın izlerken aşırı donuyor. Nedeni ne olabilir acaba?
  9. M

Ankastreden modeme kabloyu kim çekecek?

TurkTelekom hattımı kapattırdıktan sonra Turknete başvurmuştum. TT gelip binanın girişindeki ankastreye kablo bağlamış, ucu boşta. Oradan kabloyu eve çekmeleri gerekmez miydi, benim mi yapmam lazım bunu? 1628344125
Top Bottom