Arama sonuçları: *

1. imasa32

İnternetim belirli saatlerde çok yavaş

Superonline kullanıcısıyım ve 3 günden beri internetim sabah 9 dan gece 2 ye kadar hızı çok düşüyor. 300 Ping ve 0.3-0.6 arası download hızı alıyorum. Geri kalan saatlerde eski hızına dönüyor.(20-30ping ve 7 download) 5 defa müşteri hizmetlerini aradım, 2 defa teknik destek istedim ve teknik...
  2. imasa32

300 Ping 0.6 Download

Hiçbir şey indirmediğim, izlemediğim halde internetim bu halde. Birkaç gün önce pcye GTA5 indirdim. Bu yüzden internetimin hızının düştüğünü düşünüyorum fakat AKK 2019 yılında kalktı ve böyle bir sorunla karşılaşmam gerekir diye düşünüyorum. Müşteri hizmetlerini aradım iyileştirme vs. şeyler...
  3. imasa32

Kablolu mu Kablosuz mu?

Arkadaşlar bende Superonline var ve kablosuz Laptop'a bağlanıyorum. Fakat oyunlarda pingim çok yüksek. Kablolu bir bağlantı yapsam hıza, pinge faydası olur mu?
  4. imasa32

Superonline Ping Sorunu

İyi günler arkadaşlar. Bende Turkcell Superonline var fakat ben bu internetten yeterince yararlanamıyorum. Oyun oynarken pingim 130-150 civarı oluyor ve aniden 600 dolaylarına yükselip düşüyor. Bugün resmi açıklamaya göre Superonline sahiplerinin upload’ı 20 Megabit olması kararlaştırıldı ve...
Top Bottom